Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK

Kolmella VAMKin opiskelijalla on koronavirustartunta, etäopetukseen ja etätyöskentelyyn siirrytään viipymättä

Jaa

Vaasan ammattikorkeakoulussa on tähän mennessä todettu kolmella opiskelijalla koronavirustartunta. Jatkotartuntoja voi vielä ilmaantua. Viranomaiset ovat kartoittaneet altistuneita ja asettaneet heidät arvionsa perusteella karanteeniin.

Tartunnat eivät ole syntyneet kampuksella. Valtaosa tartunnoista liittyy yökerho Fontanassa todettuun tartuntaryppääseen.

Vaasan ammattikorkeakoulu siirtyy viipymättä etäopetukseen ja etätyöskentelyyn poislukien työpajat ja laboratorio-opetus. Kampuksella on vahva maskisuositus ja pienryhmäopetuksessa käytetään korkeakoulun tarjoamia maskeja.Etäopetus toteutetaan lukujärjestyksen mukaan virtuaalisesti.

Tavoitteena on palata viikolla 43 hybridi-opetusmalliin tartuntatilanteen niin salliessa.

Opiskelijat ovat hyvävointisia ja sairastavat kotona karanteenissa. Heille järjestetään tarvittaessa apua sekä viranomaisten että korkeakoulun puolesta.

Nyt ei ole tarpeen etsiä syyllisiä, vaan huolehditaan, että vältymme lisätartunnoilta ja voimme palata mahdollisimman pian kampukselle.

Yhteyshenkilöt

Rehtori, toimitusjohtaja Kati Komulainen
046 – 856 7347, kati.komulainen@vamk.fi

Tietoja julkaisijasta

Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK
Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK
Wolffintie 30
65200 VAASA

0207 663 300, info@vamk.fihttp://www.vamk.fi

Vaasan ammattikorkeakoulusta valmistuu kansainvälisiä ja asiantuntevia insinöörejä, tradenomeja, sairaanhoitajia, terveydenhoitajia ja sosionomeja. Työelämälähtöiset opintomme ja elinvoimainen Vaasan seutu varmistavat erinomaiset työllistymisen mahdollisuudet. Opiskelijoita on noin 3250 ja henkilöstöä 200. VAMK painottaa koulutuksessaan energiatehokasta tekniikkaa, vientiteollisuuden liiketoimintaosaamista ja moderneja sosiaali- ja terveyspalveluja. Teemme tiivistä yhteistyötä alueen korkeakoulujen sekä seudun energiateknologian keskittymän kanssa, joka on Pohjoismaiden merkittävin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme