Vaasan kaupunki - Vasa stad

Kom med på stavgång eller gympa hemma: vi erbjuder avgiftsfri motion utomhus samt virtuell gympa!

Dela

Vasa stads idrottsservices ledda gruppmotion fortsätter i mars och april med utomhusmotionsbetonad verksamhet. De ledda motionspassen utomhus är avgiftsfria för alla. Också virtuell gympa erbjuds varje vecka.

Idrottsservicens motionspass inomhus har på grund av coronarestriktionerna haft paus sedan hösten. Nu erbjuds däremot kettlebell, käppgympa samt gång och stavgång i en liten grupp utomhus. Kolla tidtabellerna och anmäl dig: www.vaasa.fi/sv/halsomotionsgrupper

Utöver motion utomhus erbjuder idrottsservicen virtuell gympa på sina kanaler på sociala medier på Facebook och Youtube.

Ta med egna kettlebells och gympakäppar

Även under motionspassen utomhus följs begränsningarna för sammankomster och bestämmelserna om säkerhetsavstånd, och användning av munskydd rekommenderas. Med på varje pass ryms enligt de gällande personrestriktionerna de fem första som anmält sig.

- Vi rekommenderar att man tar med egna gymparedskap, t.ex. stavar som lämpar sig för stavgång och egna kettlebells. Alla pass lämpar sig för personer i alla åldrar och på alla nivåer, säger idrottsplanerare Siv Aro.

Anmälan till motionspassen utomhus sker per telefon, se mer detaljerade uppgifter: www.vaasa.fi/sv/halsomotionsgrupper

Familjemotionen, familjeskridskoåkningen och skolornas Action-idrottsklubbar som idrottsservicen ordnar har paus tills vidare enligt Regionförvaltningsverkets coronarestriktioner.

Kontakter

idrottsplanerare Siv Aro, tfn 040 721 97 60, siv.aro@vasa.fi

Länkar

Om

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vasa stad

Alltid soliga Vasa är Nordens energihuvudstad som förenar innovativitet, teknologi, högklassiga tjänster, mångsidigt utbildnings- och kulturutbud och positiv energi.

Följ Vaasan kaupunki - Vasa stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vaasan kaupunki - Vasa stad

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum