MessukeskusMessukeskus

KoneAgria 2021 on vahva ja tuntee suomalaisen maatalouden

Jaa

KoneAgria 2021-messut järjestetään nyt jo 16. kertaa sille vakiintuneena ajankohtana 14. – 16.10.2021 nyt jälleen Messukeskuksessa Tampereella. Tapahtuman toimeksiantaja ProAgria on vahva ja pitkäjänteinen toimija suomalaisessa maataloudessa ja tietää, millaista ohjelmasisältöä ala tarvitsee. Messuille on jo nyt ilmoittautunut huikea määrä alan merkittäviä yrityksiä.

”KoneAgrian myynti on käynnistynyt tehokkaasti. Henkilökohtaisen kohtaamisen tarve tuntuu korostuneen entisestään, kun lukuisia alan kohtaamisia on jouduttu tänä vuonna siirtämään ja perumaan. KoneAgria tarjoaa kohtaamiseen tuttuun tapaan hyvän ja laadukkaan tilaisuuden,” kertoo konseptikehittäjä Leo Potkonen, joka vastaa tapahtuman myynnistä. ”Jo nyt KoneAgria on ennakkovarausten perusteella pinta-alaltaan suurempi kuin vuonna 2019 järjestetty. ”  

Mukanaolonsa ovat jo vahvistaneet mm Agrola Oy, Agrosoft Oy, Agco-Suomi Oy, Agri-Kymi Oy, Agritek Oy, A-Rehu Oy, Atria Tuottajat Oy, Arskametalli Oy, Cemagro Oy, DYNASET Oy, Faba OSK, FARMIT, Fin Door Oy, Gripen Wheels OyHankkija Oy, H.C. Petersen, Industriehof Scherenbostel, Insinööritoimisto Rekitec Oy, IOPARI Oy, JITA Oy, Konetalo Vainikka, Lantmännen Agro Oy, Lognet Team Oy/Tarviketukku, LP Lakkapää Oy, Mtech Oy, Nettix Oy, NHK-Keskus, Nisula Forest Oy, NY-TEK OY, Oy DeLaval Ab, Pellon Group Oy, Pel-Tuote Oy, Pentin Paja Oy, ProAgria, Ransuco Oy, RV Eurotrading Oy, Semex Oy, Tapio Pirttinen Oy, TMK Energiakoura Oy, Tokki Oy, Tume-Agri Oy, Turun Konekeskus Oy ja Vilomix Finland Oy.

”Olemme erityisen iloisia alan merkittävien yrityksen vahvasta sitoutumisesta KoneAgriaa. Useimmat yritykset ovat myös kertoneet keskittävänsä ensi syksyn messupanostukset ainoastaan KoneAgriaan,” kertoo Potkonen

Lantmännen Agrolle KoneAgria on koko ensi vuoden päätapahtuma. ”Esittelemme laajasti tarjontaamme messujen suurimmalla osastolla ennakkokaupan kannalta parhaana ajankohtana. Järjestämme messuille myös yhteismatkoja asiakkaillemme kauppiasverkostomme kanssa,” kertoo myyntijohtaja Anssi Peltola Lantmännen Agrosta.

”Toteutimme keväällä 2020 laajan tutkimuksen alan kävijöille ja näytteilleasettajille syksyn konenäyttelyiden toiveista ja tarpeista. Yksi kunnon kattava näyttely syksylle oli sekä kävijöiden että näytteilleasettajien toiveena. KoneAgria on järjestetty vakiintuneena ajankohtana jo 15 kertaa. Olimme varanneet vuoden 2021 päivämäärät ajoissa ja lokakuun toisen viikonlopun päivämäärät on varattuna myös vuosille 2023 ja 2025”, kertoo näyttelyjohtaja Henri Honkala ProAgria Tapahtumat Oy:stä. ”Ensi vuonna tilannetta hämmentää uusi tapahtuma Agrotech Nordic, joka on ajoittanut oman tapahtumansa täsmälleen samaan aikaan KoneAgrian päivämäärien kanssa. Emme tietenkään voi määritellä, koska muita alan tapahtumia järjestetään, mutta näemme samanaikaisuuden alalle erittäin huonona asiana.  Samanaikaisuus hämmentää kovasti sekä kävijöitä että näytteilleasettajia. Uskomme kuitenkin tunnetun ja arvostetun KoneAgrian vahvuuteen, sillä sen takana ovat alan yritykset, yhteisöt ja vaikuttajat. Yhdessä teemme huikean suomalaista maatalousalaa tukevan tapahtuman ensi syksynä.”

Vahvat toimijat ja osaaminen KoneAgrian takana

KoneAgria-messut järjestetään yhteistyössä monien eri tahojen kanssa. Tapahtuman osastomyynnistä, markkinoinnista ja viestinnästä vastaa MaatalousKonemessujen järjestäjä Suomen Messut, joka tukee toiminnallaan suomalaista elinkeinoelämää. Tilat ja teknisen toteutuksen tarjoaa Tampereen Messukeskus.

Ohjelmasisällöstä vastaa ProAgria yhteistyössä alan toimijoiden kanssa. Mukana ovat muun muassa 4dbarn, BSAG, Ely-keskukset, Faba, Maa- ja metsätalousministeriö, Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto, Maanmittauslaitos, Maaseutuverkosto, Maatalousyrittäjien eläkelaitos ja Välitä viljelijästä -projekti, Maitoyrittäjät, Mtech Oy, Peruna365-yhteistyöverkosto, Pihvikarjaliitto, Ruokavirasto, Sikayrittäjät ja Svenska Lantbrukssällskapens förbund. Samalla ohjelmatyöryhmällä on tehty myös MaatalousKonemessujen ohjelmaa.

Vuonna 2021 on KoneAgrian vuoro

KoneAgria on joka toinen vuosi järjestettävä maatalouden ja maaseudun ammattilaisten, maatalouskoneiden, tarvikkeiden ja palvelujen erikoisnäyttely. Tapahtuman järjestää vuonna 2021 Suomen Messut Osuuskunta ProAgria Tapahtumat Oy:n toimeksiannoista Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa.

www.koneagria.fi #koneagria2021

KoneAgria järjestään parittomina vuosina. Parillisina vuosina järjestetään Helsingin MaatalousKonemessut. Seuraavan kerran MaatalousKonemessut järjestetään 13. – 15.10.2022.

Lisätietoja:

ProAgria Tapahtumat Oy:n hallituksen puheenjohtaja, näyttelyjohtaja Henri Honkala, puhelin 040 8277 100, henri.honkala@proagria.fi

Suomen Messut Osuuskunta, konseptikehittäjä Leo Potkonen, puhelin 045 665 8577, leo.potkonen@messukeskus.com

ProAgria Keskusten Liitto, markkinointi- ja viestintäjohtaja Suvi Anttila, puhelin 040 560 8551, suvi.anttila@proagria.fi

Lantmännen Agro Oy, myyntijohtaja Anssi Peltola, puhelin 0500 428 892, anssi.peltola@lantmannen.com  

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. Messukeskuksen tapahtumissa vieraili vuonna 2019 1,1 miljoonaa vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | www.messukeskus.com | #messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | Messukeskus – A century in the centre of events | www.messukeskus.com | #messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Sertifiointiyritys SAFE Asset Group tutki: Messut jopa kauppakeskuksia koronaturvallisempia10.6.2021 11:09:04 EEST | Tiedote

Suomalaisten messu- ja tapahtumajärjestäjien nykyiset turvatoimet puoltavat tapahtumien avaamista ja ovat mitoitukseltaan täysin riittävät koronariskien torjumiseen, arvioi kansainvälinen sertifiointiyritys SAFE Asset Group tuoreessa vertailututkimuksessa. Tutkimuksen mukaan suomalaiset messujärjestäjät täyttävät kaikki liiketoiminnan avaamisessa vaadittavat kansainväliset standardit ja paikallisen lainsäädännön vaatimukset.

Shortlisted 2021 Protoshop designs demonstrate insightful new solutions9.6.2021 09:30:00 EEST | Press release

Selections have been made for the prototypes to be showcased at the Protoshop exhibition, produced by Finland’s leading interior decoration and design event, Habitare, and Imu Design. This year, the showcase will feature both shortlisted works from 2020 and the new 2021 selection, which together constitute the 13th Protoshop exhibition. The exhibition serves as a platform for young designers to meet manufacturers and users of their products. Habitare will be held at Messukeskus in Helsinki from 15 to 19 September 2021.

Vuoden 2021 Protoshop-töissä näkyy oivaltava tapa löytää uusia ratkaisuja9.6.2021 09:30:00 EEST | Tiedote

Suomen johtavan sisustus, muotoilu- ja designtapahtuma Habitaren ja Imu Designin Protoshop-näyttelyn prototyypit on valittu. Tänä vuonna ovat esillä sekä vuoden 2020 valitut työt että uusi vuoden 2021 kokoelma, joka on vuorossaan jo 13. Protoshop-kokonaisuus. Näyttely toimii nuorille suunnittelijoille alustana kohdata tuotteiden valmistajia ja käyttäjiä. Habitare järjestetään Helsingissä Messukeskuksessa 15.-19.9.2021.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme