MessukeskusMessukeskus

KoneAgria 2023 tarjoaa arvokkaita kohtaamisia

Jaa
KoneAgria 2023 on vuoden merkittävin ja tärkein maa- ja metsätalousalan ammattitapahtuma, joka esittelee yli 200 yrityksen uutuustuotteita,-palveluita ja ammattiosaamistaan. Saatavilla on alan paras asiantuntemus. Viljelijöiden omassa tapahtumassa kehitetään omaa ammattitaitoa ja kohdataan alan toimijoita sekä kollegoita. KoneAgria 2023 järjestetään 12. – 14.10.2023 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa, lähellä viljelijöitä.
Edellisen kerran KoneAgria järjestettiin vuonna 2021
Edellisen kerran KoneAgria järjestettiin vuonna 2021

KoneAgria on tekniikan ja tiedon yhteinen kohtaamispaikka ja tapahtumassa saa helposti tietoa uusista tuotteista ja palveluista. Alan yritykset valmistautuvat jo tulevaan tapahtumaan ja odottavat innolla kohtaamisia.

Lantmännen Agrolla on messujen suurin osasto, jossa esitellään laajasti yrityksen koko tuote- ja palvelutarjontaa. Esillä ovat työkoneet, jälkimarkkinointi, tarvikkeet, tuotantotarvikkeet, rehut ja viljakauppa. Esittelyssä pääpaino on uutuuksissa. ”Palveluista ja ratkaisuista mainittakoon Ilmasto & Luonto -viljelyohjelma sekä muut Viljelyohjelma-palvelut, konekaupan laaja jälkimarkkinointipalvelu, ratkaisut täsmäviljelyyn sekä digitaaliset palvelut karjatiloille. Työkoneissa pääpaino on peltoviljelyn ja rehunkorjuun koneissa sekä metsäkoneissa”, kertoo hankintajohtaja Anssi Peltola Lantmännen Agrolta. KoneAgriasta he odottavat vilkasta ja aktiivista ammattitapahtumaa, jossa asiantuntijat pääsevät esittelemään ja tarjoamaan laajaa tuote- ja palvelutarjontaa kiinnostuneille maatalouden ammattilaisille. Peltola korostaa KoneAgrian merkitystä: ”KoneAgria kokoaa yhteen koko maatalouden arvoketjun, joten siellä on helppo tutustua alan uutuuksiin ja palveluihin.

Energiaratkaisut ja ravinteiden kierrätystä esitellään myös KoneAgriassa. Demeca Oy esittelee kotimaista energiatehokasta maatilan biokaasulaitosta. Se on moduulirakenteinen, joten asennus ja toimitus on nopeaa ja helppoa. Lisäksi moduulirakenne mahdollistaa laajentamisen sekä siirron tarvittaessa. Biokaasulaitoksen syötteenä käytetään karjanlantaa sekä kuivia syötteitä, kuten esimerkiksi ylijäämärehua, joka on usein vaikea hävittää. Laitos suorittaa huolellisen esikäsittelyn, joka mahdollistaa parhaan kaasuntuotannon. ”Maatilan biokaasulaitoksen avulla maatila kykenee olemaan energiaomavarainen, saa merkittävää lannoitehyötyä sekä saamaan tuottavuutta ja hyvinvointia”, kertoo Demecan myyntijohtaja Sami Vinkki ja toivottaa kaikki tervetulleiksi tapamaan asiantuntijoita osastolle. ”Odotamme, että maatilojen ammattilaiset ovat taas liikkeellä ja osastollamme käydään hyviä keskusteluja maatilojen, maatilayritysten sekä sidosryhmien kanssa. Tavoitteemme on tutustua kävijöihin messuilla sekä tavata nykyisiä asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneita”, jatkaa Vinkki.

Farmit.net kokoaa suomalaisen maatalousalan eturivin tuotantopanosyritykset KoneAgrian yhteisosastolleen. Osastolta löytää asiantuntijat siemenistä viljanostoon ja kaikkeen tuotantopanoksiin liittyvään siltä väliltä. ”KoneAgria on ammattilaisten kohtaamispaikka kiivastahtisen kasvukauden jälkeen. Tampereelle on helppo tulla kaikkialta Suomesta ja tilat ovat riittävän suuret isollekin kävijä- ja näytteilleasettajajoukolle. Uudet suunnitelmat ja hankintojen kartoitukset ovat suuressa roolissa kollegoiden ja liikkeiden edustajien kanssa keskusteltaessa. Paikalla ovat käytännössä kaikki palveluiden ja tavaroiden toimittajat joten vertailu ja tarjousten pyytäminen sekä tilausten tekeminen on helppoa. Tekemistä ja tuttuja riittää useammankin päivän vierailua varten”, toteaa markkinointipäällikkö Antti Pesonen Farmit Website Oy:stä.   

Isäntälinjan metsänhoidon koneet ja laitteet ovat myös hyvin esillä messuilla. Nisula Forest tuo KoneAgriaan harvesterikoura- ja energiakouramallistonsa. Odotukset ovat korkealla ja kävijöitä odotetaan ympäri Suomen. ”Energiakourista on ollut kovasti kysyntää viime kuukausina ja olemme valmiita esittelemään Nisula Forestin nykyisiä ja uusia tuotteita messuilla. KoneAgria on meille tärkeä tapahtuma, jossa käy paljon alan ammattilaisia”, kertoo myynti- ja markkinointijohtaja Timo Savornin Nisula Forestilta.

KoneAgria on joka toinen vuosi järjestettävä vuoden tärkein viljelijöiden oma maa- ja metsätalouden ammattitapahtuma. KoneAgrian järjestää ProAgria Tapahtumat Oy:n toimeksiannosta Suomen Messut Oyj Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

www.koneagria.fi
#koneagria2023
Instagram ja twitter: @koneagria
FB: https://www.facebook.com/KoneAgria

Lisätietoja:
ProAgria Tapahtumat Oy:n hallituksen puheenjohtaja, näyttelyjohtaja Henri Honkala, puh. 040 8277 100, henri.honkala@proagria.fi
Suomen Messut Oyj, konseptikehittäjä Leo Potkonen, puh. 045 665 8577, leo.potkonen@messukeskus.com
ProAgria Keskusten Liitto, yhteiskuntasuhde- ja vastuullisuusjohtajaSuvi Anttila, puh. 040 560 8551, suvi.anttila@proagria.fi
Suomen Messut Oyj, viestinnän asiantuntija Teija Armanto, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com

Kuvat

Edellisen kerran KoneAgria järjestettiin vuonna 2021
Edellisen kerran KoneAgria järjestettiin vuonna 2021
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on Suomen elämyksellisin tapahtumakortteli ja vaikuttavin kohtaamismedia. Onnistuneet kohtaamiset jättävät vahvan muistijäljen ja tuottavat kiistatonta tulosta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan erilaisten tapahtumien areenaksi. Messukeskuksen itse tuottamia tapahtumia ovat mm. Habitare, Helsingin Kirjamessut, Educa, FinnBuild, Matkamessut ja Vene Båt. Vierastapahtumina Messukeskuksen tiloissa järjestetään mm. Slush, Nordic Business Forum, Assembly, Koiramessut sekä lukuisia kansainvälisiä kongresseja ja yritystapahtumia vuosittain. Tilat käsittävät 7 hallia, 40 muuntuvaa kokoustilaa, 21 ravintolaa ja oman tapahtumahotellin. Omistajayritys Suomen Messut Oyj perustettiin vuonna 1919. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) hosts Finland’s most inspiring events and exciting encounters. We create successful and lasting interactions with undisputable results. As Finland’s premier experience provider, we organise high-quality events and rent out our facilities for various occasions/ for a wide variety of occasions. Events produced by Messukeskus include, among others, Habitare, the Helsinki Book Fair, Educa, Finnbuild, Matka Nordic Travel Fair, and Helsinki International Boat Show. Messukeskus also hosts guest events such as Slush, Nordic Business Forum, Assembly, International Dog Fair, as well as many international congress and business events every year. Our premises include 7 halls, 40 convertible meeting rooms, 21 restaurants, and our own hotel.The Finnish Fair Corporation was founded in 1919. |  Messukeskus. The real social media | www.messukeskus.com @messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Habitaren Yhdessä/Together-teemanäyttely tuo näkyviin erilaisia yhdessä olemisen tapoja ja arkea kohottavia yksityiskohtia30.5.2023 08:30:00 EEST | Tiedote

Habitaren uusi teemanäyttely nostaa esiin tapahtuman Yhdessä/Together-teemaa monista näkökulmista – ihmisten yhdessäolon tapojen, mutta myös esineiden. Studio Plentyn suunnittelemassa näyttelyssä keskustelevat monumentaalisuus ja arjen pienet detaljit. Näyttely sisältää päivittäin muuttuvan osion, jossa arkea kohottavat, usein huomaamattomiksi jäävät esineet nousevat keskiöön ja vaihtavat omistajaa. Habitare järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 13.–17.9.2023.

Radical Health Festival Helsinki 2023: Ohjelma on julkistettu29.5.2023 13:09:45 EEST | Tiedote

Radical Health Festival Helsinki 2023 on julkistanut ohjelmansa. Uusi eurooppalainen terveysfestivaali järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 12.-14.6.2023. Tapahtuma kokoaa yhteen niin yksityiset kuin julkiset toimijat sekä terveysalalla toimivat ammattilaiset ja päättäjät mahdollisimman laajasti. Radical Health Festival Helsinki 2023 -tapahtuman ohjelma koostuu inspiroivista keynote-puheenvuoroista, interaktiivisista työpajoista, paneelikeskusteluista ja vierailuista kiinnostaviin tutustumiskohteisiin. Tapahtuman teemoja ovat tekoäly, mielenterveys, ilmastonmuutoksen vaikutukset terveyteen, aktiivinen ikääntyminen, kyberturvallisuus, innovaatiot ja terveysalan digitalisaatio. ”Radical Health Festival Helsinki 2023 -tapahtuman korkeatasoinen ohjelma esittelee laajasti terveysalan innovaatioita, teknologioita ja käytäntöjä. Digitalisoituva toimintaympäristö vaatii terveysalalta radikaalia uudistumista ja ennakkoluulotonta yhteistyötä. Festivaalimme ohjelma kannustaa muutokseen ja haas

Prätkällä töihin -päivän 9.6. teemana moottoripyöräilyn aloittaminen – päivän keulakuvana liikenneopettaja Kai Niukkanen29.5.2023 12:25:43 EEST | Tiedote

Valtakunnallinen Prätkällä töihin -päivä perjantaina 9.6.2023 kannustaa kaikki Suomen moottoripyöräilijät pyörän selkään ja näkymään liikenteessä – ja innostamaan kaikkia moottoripyöräilystä kiinnostuneita ajamaan ajokortin. Päivän kummina toimii tänä vuonna liikenneopettaja ja autokouluyrittäjä Kai Niukkanen Autokoulu Startista.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme