MessukeskusMessukeskus

KoneAgria kokoaa maa- ja metsätalousalan ammattilaiset Tampereelle lokakuussa

Jaa
KoneAgria on vuoden 2023 tärkein maa- ja metsätalousalan ammattilaisten kohtaamispaikka hyvien yhteyksien äärellä Tampereella. KoneAgria 2023 järjestetään 12. – 14.10.2023 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa, jossa se tarjoaa alan ammattilaisille kolmen päivän aikana ainutlaatuisen paikan kaupankäynnille, verkostoitumiselle, uuden oppimiselle sekä oman osaamisen ja liiketoiminnan kehittämiselle. ​ Alan yrityksille KoneAgria tarjoaa poikkeuksellisen alustan tehdä kauppaa ja rakentaa brändiä vaikuttavien kohtaamisten kautta. ”Aito kohtaaminen voittaa vaikuttavuudessaan aina ja kohtaamisia on tarjolla KoneAgriassa paljon”, toteaa Leo Potkonen Suomen Messuilta. KoneAgriassa on hyvä mahdollisuus tavata kaikki alan eri asiantuntijat ja käydä heidän kanssaan tarkentavia keskusteluja koneista, laitteista ja teknologiasta.
KoneAgria järjestettiin edellisen kerran 2021.
KoneAgria järjestettiin edellisen kerran 2021.

Suomen Messut Oyj  järjestää nyt toista kertaa KoneAgria-tapahtuman ProAgria Tapahtumat Oy:n toimeksiannosta Tampereella. Tapahtumalla on pitkä historia. Vuodesta  2021 tapahtuman järjestäjähartiat vahvistuivat, kun mukaan saatiin Suomen Messut Oyj lisäksi kaikki alueelliset ProAgria keskukset. Mukana tapahtuman ohjelman rakentamisessa on lisäksi laaja joukko alan yhdistyksiä ja järjestöjä, jotka viestivät tapahtumasta myös kohderyhmilleen ja esittäytyvät messuilla omilla osastoillaan. Vuonna 2021 KoneAgriassa vieraili 14 800 kävijää. Tuolloin mukana oli 334 näytteilleasettajaa ja näyttelypinta-alaa oli käytössä 18 460 m2.


KoneAgria on vahvasti valtakunnallinen tapahtuma ja  näyttelyyn tultiin kaikkialta Suomesta. Kävijöistä kolme neljännestä (76 %) teki hankintapäätökset tai osallistui päätöksentekoon.

”Osastopaikkojen myynti on nyt käynnissä ja pinta-alasta on varattu jo 80 % vuoden 2021 toteutuneesta neliömäärästä. Ajankohta tapahtuman järjestämiselle on otollinen. KoneAgria on maa- ja metsätalousalan ammattilaisten oma tapahtuma, josta ei kannata jäädä pois. Siellä kannattaa näkyä ja tehdä kauppaa”, vinkkaa KoneAgrian konseptikehittäjä ja myynnistä vastaava Leo Potkonen Suomen Messuilta. ”Maa- ja metsätalousalan ammattilaiset tulevat tapahtumaan tutustumaan uutuuksiin ja tekemään kauppaa. He haluavat verkostoitua, nähdä muita alan ammattilaisia ja ymmärtävät, että  ainoastaan kehittämällä omaa liiketoimintaa, pääsee parempiin tuloksiin. Viime kerralla yli 9000 kävijää löysi KoneAgriasta uusia ideoita ja lähes 5500 kertoi tehneensä jo tapahtumassa kauppaa tai käynnin vaikuttaneen lähiaikoina tehtäviin hankintoihin. ”

KoneAgrian uutuudet ja Agri-INNO-palkinnon jako.

KoneAgrian ohjelman teemat julkaistaan touko-kesäkuussa ja koko ohjelma elokuussa. Nyt jo tiedetään, että KoneAgrian yhteydessä palkitaan tapahtuman uutuudet ja jaetaan Suomen Messusäätiön rahoittama 10 000 euron Agri-INNO-palkinto. Tapahtumassa jaetaan myös vuoden 2023 Tuottajalle kiitos -stipendit, joiden haku on parhaillaan avoinna. Tapahtuman verkkosivut uudistuvat ja ne saadaan käyttöön toukokuussa, jolloin myös ammattikävijöiden rekisteröinti tapahtumaan aukeaa.

KoneAgria on joka toinen vuosi järjestettävä maa- ja metsätalouden ammattitapahtuma. Tapahtuman järjestää Suomen Messut Oyj ProAgria Tapahtumat Oy:n toimeksiannoista Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. KoneAgria järjestetään parittomina vuosina.

www.koneagria.fi
#koneagria2023
Instagram ja twitter: @koneagria
FB: https://www.facebook.com/KoneAgria

Lisätietoja:
ProAgria Tapahtumat Oy:n hallituksen puheenjohtaja, näyttelyjohtaja Henri Honkala, puh. 040 8277 100, henri.honkala@proagria.fi
Suomen Messut Oyj, konseptikehittäjä Leo Potkonen, puh. 045 665 8577, leo.potkonen@messukeskus.com
ProAgria Keskusten Liitto, yhteiskuntasuhde- ja vastuullisuusjohtajaSuvi Anttila, puh. 040 560 8551, suvi.anttila@proagria.fi
Suomen Messut Oyj, viestinnän asiantuntija Teija Armanto, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com

Kuvat

KoneAgria järjestettiin edellisen kerran 2021.
KoneAgria järjestettiin edellisen kerran 2021.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on Suomen elämyksellisin tapahtumakortteli ja vaikuttavin kohtaamismedia. Onnistuneet kohtaamiset jättävät vahvan muistijäljen ja tuottavat kiistatonta tulosta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan erilaisten tapahtumien areenaksi. Messukeskuksen itse tuottamia tapahtumia ovat mm. Habitare, Helsingin Kirjamessut, Educa, FinnBuild, Matkamessut ja Vene Båt. Vierastapahtumina Messukeskuksen tiloissa järjestetään mm. Slush, Nordic Business Forum, Assembly, Koiramessut sekä lukuisia kansainvälisiä kongresseja ja yritystapahtumia vuosittain. Tilat käsittävät 7 hallia, 40 muuntuvaa kokoustilaa, 21 ravintolaa ja oman tapahtumahotellin. Omistajayritys Suomen Messut Oyj perustettiin vuonna 1919. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

KUTSU Kevätmessujen lehdistötilaisuuteen 30.3. klo 9 ja messuille21.3.2023 09:30:00 EET | Kutsu

Tervetuloa uudistuneille Kevätmessuille Helsingin Messukeskukseen 30.3.–2.4.2023 aloittamaan kevätkausi, kuulemaan alan ajankohtaisista ilmiöistä ja kaikesta kiinnostavasta, mitä puutarhanhoidossa, rakentamisessa ja remontoinnissa, asumisessa ja mökkeilyssä juuri nyt tapahtuu. Kevätmessut pitää sisällään tapahtumat: Kevätpuutarha, Asu & Remontoi, Oma Mökki, Sisusta ja Lähiruoka & luomu. Samanaikaisesti järjestettävät tapahtumat Golfmessut ja OutdoorExpo täydentävät kokonaisuuden ulkoilma-aktiviteetteja esitellen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme