Espoon kaupunki - Esbo stad

Konsernijaosto haluaa palauttaa HSL:n kertalipun eläkeläisalennuksen

Jaa

Espoon konsernijaosto päätti esittää, että yhtymäkokous kehottaa HSL:n hallitusta palauttamaan eläkeläisten kertalipun alennuksen pääkaupunkiseudun vanhusneuvostojen kannanoton mukaisesti.

Konsernijaosto esittää yhtymäkokoukselle HSL:n talousarvion 2021 sekä toiminta- ja taloussuunnitelman 2022 - 2023 hyväksymistä. Taloussuunnitelmaan tulee lisätä tavoitteeksi, että tuottavuuden nousu on vähintään 1,5 % vuosittain.

Lisäksi konsernijaosto toteaa, että Espoon tavoitteena on kattava sisäinen ja Espoon suunnan joukkoliikenteen verkko. HSL:n 2016 hyväksyttyä suunnitteluohjetta tulee tarkastella uudelleen ja tehdä konkreettiset suunnitelmat Espoon osalta, jotta nopeasti kehittyneiden alueiden palvelutasoluokitukset saadaan vastaamaan nykytarpeita ja asiakastyytyväisyyteen päästään vastaamaan erityisesti alueilla, joilla asiakastyytyväisyys on merkittävästi heikentynyt (esimerkiksi Latokaski, Nöykkiö, Tillinmäki).

Länsimetron jatkeen liityntälinjaston suunnittelun lähtökohtana on oltava matka-aikojen nopeuttaminen suunnittelualueella. Matka-ajat ja palvelutaso on säilytettävä vähintään ennallaan koko liityntäliikennealueella, ja parannettava erityisesti siellä missä asiakastyytyväisyys on nyt heikointa. Päätöksenteon tueksi tarvitaan jatkossa matka-aikadataa palvelutason säilymisen tai paranemisen varmistamiseksi.

Muut asiat hyväksyttiin esityksen mukaisesti.

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme