Espoon kaupunki - Esbo stad

Konsernijaoston päätöksiä 12.9.2022

Jaa

Kaupunginhallituksen konsernijaosto merkitsi tiedoksi tammi-kesäkuun 2022 konserniraportin.

Konserniraportti sisältää Espoo-konsernin merkittävimpien yhteisöjen talouteen ja toimintaan liittyvät olennaiset tiedot Espoon valtuuston asettamien tulostavoitteiden näkökulmasta.

Tammi-kesäkuun konserniraportti esityslistan liitteenä

Kaupunginhallituksen konsernijaosto päätti omalta osaltaan konserniyhteisöille asetettavat vuoden 2023 tulostavoitteet. Jaosto ehdottaa kaupunginhallitukselle, että valtuusto asettaa konserniyhteisöjen tulostavoitteet taloussuunnitelman käsittelyn yhteydessä.

Espoo-tarinan tavoitteet koskevat koko Espoo-konsernia. Espoo-kaupunkikonsernia tulee johtaa kokonaisuutena ja sen tavoitteena on Espoo-tarinan vahvempi toimeenpano. Espoon tavoitteena on, että kaupunkikonsernia kehitetään taloudellisesti, ekologisesti, sosiaalisesti ja kulttuurillisesti kestävällä tavalla. Kaupunkikonsernin palvelut järjestetään asukas- ja asiakaslähtöisesti siten, että palvelut ovat kustannusvaikuttavia.

Merkittävimmille konserniyhteisöille asetetaan vähintään samantasoiset tavoitteet kuin emokaupungille. Merkittävimmille kuntayhtymille (HSY, HSL ja HUS) on asetettu PKS-tasoiset tavoitteet, joihin ovat sitoutuneet kaikki PKS-kuntaomistajat.

Espoon Asuntojen osalta lisättiin tavoite: Espoon asunnot osallistuu aktiivisesti asunnottomuuden vähentämiseen. Mittari: Espoolaisille asunnottomille tarjottujen asuntojen määrä kasvaa suhteessa vuoteen 2022, esimerkiksi ATSO-hankkeen kautta.

Konserniyhteisöille asetettavat vuoden 2023 tulostavoitteet esityslistan liitteenä

Kaupunginhallituksen konsernijaosto päätti konsernijaoston kokousajat vuosille 2023 ja 2024. Kokoukset pidetään kerran kuussa maanantaisin klo 9.

Muut asiat päätettiin esitysten mukaan

Esityslistat ja pöytäkirjat

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme