Espoon kaupunki - Esbo stad

Konsernijaoston päätöksiä 16.5.2022

Jaa

Kaupunginhallituksen konsernijaosto merkitsi tammi-maaliskuun 2022 konserniraportin tiedoksi.

Konserniraportti  sisältää Espoo-konsernin merkittävimpien yhteisöjen talouteen ja toimintaan liittyvät olennaiset tiedot Espoon valtuuston asettamien tulostavoitteiden näkökulmasta.

Konsernijaosto nimesi edustajat ja antoi toimintaohjeet Länsimetro Oy:n varsinaiseen yhtiökokoukseen, Espoon Elä ja Asu Oy:n varsinaiseen yhtiökokoukseen, Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymän (HSL) kevätyhtymäkokoukseen, Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymän (HSY) yhtymäkokoukseen, Metropolia Ammattikorkeakoulu Oy:n varsinaiseen yhtiökokoukseen, Samkommunen för Västra Nylands folkhögskola -kuntayhtymän yhtymäkokoukseen sekä Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnian yhtymäkokoukseen.

Muut asiat päätettiin esitysten mukaan.

Esityslistat ja pöytäkirjat

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme