Espoon kaupunki - Esbo stad

Konsernijaoston päätöksiä 7.6.2021

Jaa

Kaupunginhallituksen konsernijaosto nimesi edustajia sekä antoi toimiohjeita vuotuisiin yhtiö- ja yhtymä- ja vuosikokouksiin.

Kaupunginhallituksen konsernijaosto päätti nimetä Espoo Catering Oy:n varsinaiseen yhtiökokoukseen 8.6.2021 kaupungin edustajaksi konserniohjauksen asiantuntija Lauri Paavilaisen tai hänen määräämänsä ja antaa yhtiökokousedustajalle toimiohjeet.

Konsernijaosto päätti, että hallituksen jäseniä on seitsemän sekä jaosto päätti valita yhtiön hallituksen jäseniksi
i) seuraavat nyt päättyvän kauden jäsenet virkansa puolesta: Maria Jyrkkä, Timo Kuismin, Maarit Vierunen; sekä
ii) uusiksi jäseniksi kaksi  suostumuksensa antanutta asiantuntijaa, joilla on vankkaa kokemusta sekä yhtiön toimialasta että hallitustyöskentelystä: Eero Suomela ja Arja Kosonen; sekä
iii) kaksi poliittista jäsentä jatkamaan ylimääräiseen yhtiökokoukseen asti, kunnes paikkajakoneuvotteluissa on uudelleen jaettu paikat puolueiden välillä ja valittu uudet kaksi henkilöä: Päivi RaunuHenrik Haapajärvi.
Konsernijaosto päätti valita yhtiön hallituksen puheenjohtajaksi Päivi Raunun ja varapuheenjohtajaksi Timo Kuisminin. Hallituksen puheenjohtajiston kokoonpanoa tarkastellaan uudelleen syksyn ylimääräisessä yhtiökokouksessa, kun uudet luottamushenkilöt on valittu.

Lisäksi konsernijaosto päätti: 1) Espoo Cateringin omistajaohjausta vahvistetaan siten, että yhtiön toiminnasta raportoidaan säännöllisesti konsernijaostolle. 2) seuraavan valtuustokauden aluksi tarkistetaan ja päivitetään Espoon strategiset tavoitteet Espoo Catering Oy:lle.

Konsernijaosto päätti nimetä Laurea-ammattikorkeakoulu Oy:n 16.6.2021 pidettävään varsinaiseen yhtiökokoukseen Espoon kaupungin edustajaksi sivistystoimen hallintopäällikkö Tiina Pesosen sekä antoi yhtiökokousedustajalle toimiohjeet. Hallitukseen nimetään jatkamaan Jan Holst (kok.) ja Jarno Lappalainen (vihr.) ylimääräiseen yhtiökokoukseen asti, joka pidetään, kun uudet luottamushenkilöt on valittu puolueiden paikkajakoneuvotteluissa. Lisäksi esitetään, että Holst nimetään hallituksen puheenjohtajaksi ja Lappalainen varapuheenjohtajaksi hallitukseen.

Muut asiat päätettiin esitysten mukaan.

Esityslistat ja pöytäkirjat

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Tapio Erma och Juha Nurmi utnämnda till nya resultatsenhetsdirektörer inom Esbo stads sektor för fostran och lärande14.6.2021 15:00:00 EEST | Tiedote

Till den ordinarie tjänsten som direktör för resultatenheten för finsk utbildning på andra stadiet och ungdomstjänster inom Esbo stads sektor för fostran och lärande valdes Tapio Erma (FM, eMBA) och till den ordinarie tjänsten som direktör för grundläggande utbildning inom resultatenheten för finsk grundläggande utbildning Juha Nurmi (FM, eMBA). Erma har verkat som chef för Esbo stads finska gymnasielinje sedan 2014. Nurmi har verkat som utvecklingschef för finsk utbildning sedan 2002. Båda rapporterar till sektordirektör Harri Rinta-aho och är medlemmar i ledningsgruppen för sektorn för fostran och lärande. Stadens organisationsreform träder i kraft 1.8.2021 då den nya sektorn för fostran och lärande inleder sin verksamhet. Sektorn för fostran och lärande består av följande resultatenheter: finsk grundläggande utbildning, finsk utbildning på andra stadiet och ungdomstjänster, finsk småbarnspedagogik och Svenska bildningstjänster.

Tapio Erma ja Juha Nurmi nimitetty uusiksi tulosyksiköiden johtajiksi Espoon kaupungin Kasvun ja oppimisen toimialalle14.6.2021 15:00:00 EEST | Tiedote

Espoon kaupungin Kasvun ja oppimisen toimialan suomenkielisen toisen asteen koulutuksen ja nuorisopalvelujen tulosyksikön johtajan vakinaiseen virkaan on valittu Tapio Erma (FM, eMBA) ja suomenkielisen perusopetuksen tulosyksikön perusopetuksen johtajan vakinaiseen virkaan Juha Nurmi (FM, eMBA). Erma on toiminut Espoon kaupungin suomenkielisen lukiolinjan päällikkönä vuodesta 2014. Nurmi on toiminut suomenkielisen opetuksen kehittämispäällikkönä vuodesta 2002. Molemmat raportoivat toimialajohtaja Harri Rinta-aholle ja ovat Kasvun ja oppimisen toimialan johtoryhmän jäseniä. Kaupungin organisaatiouudistus astuu voimaan 1.8.2021, jolloin uusi Kasvun ja oppimisen toimiala aloittaa toimintansa. Kasvun ja oppimisen toimialan muodostavat seuraavat tulosyksiköt: suomenkielinen perusopetus, suomenkielinen toisen asteen koulutus ja nuorisopalvelut, suomenkielinen varhaiskasvatus ja ruotsinkieliset sivistyspalvelut.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme