Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialaHelsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Konserttitaltiointeja tarjoava Medici.tv-videopalvelu laajentaa Helmet-kirjaston asiakkaiden verkkopalveluja

Jaa

Pääkaupunkiseudun Helmet-kirjastojen verkkopalveluiden uusin lisäys on Medici.tv-videopalvelu.

Helmet-kirjastokortilla voi nyt katsoa vaikka balettia tai konsertteja verkossa.
Helmet-kirjastokortilla voi nyt katsoa vaikka balettia tai konsertteja verkossa.


Palvelu sisältää yli 3 000 videota konserteista, oopperoista ja baleteista sekä dokumentteja, mestarikursseja ja muuta opetusmateriaalia. Musiikki on pääosin klassista, mutta mukana on myös jazzia.

Medici.tv lähettää suorana vuosittain myös yli 150 livetapahtumaa maailman arvostetuimmista konserttisaleista, festivaaleista ja kilpailuista yhteistyössä huipputuottajien ja -taiteilijoiden kanssa. Suoralähetyksiä voi katsoa palvelussa yleensä kolmen kuukauden ajan.

Palvelussa on rajoittamaton yhtäaikainen käyttö, ja se toimii kaikissa digitaalisissa laitteissa yleisimmillä, päivitetyillä selaimilla. Sivustoa voi käyttää neljällä kielellä: englanti, ranska, espanja ja venäjä.

Medici.tv-palveluun kirjaudutaan Helmet-kirjastokortin numerolla. Palvelu löytyy osoitteesta helmet.fi/ekirjasto.


Kuva: Medici-tv-videopalvelun kirjasto

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot medialle:
e-informaatikko Tuija Kalke
tuija.kalke@hel.fi,
09 3108 5013

Kuvat

Helmet-kirjastokortilla voi nyt katsoa vaikka balettia tai konsertteja verkossa.
Helmet-kirjastokortilla voi nyt katsoa vaikka balettia tai konsertteja verkossa.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

* * *
Helsingin kaupunginkirjasto on Suomen suurin yleinen kirjasto ja hoitaa myös yleisten kirjastojen valtakunnallista kehittämistehtävää ja Kirjastot.fi-verkkopalveluja.

Helmet on pääkaupunkiseudun kaupunginkirjastojen kirjastoverkko - Helsinki Metropolitan Area Libraries. Siihen kuuluvat Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten kaupunginkirjastot.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

En digital samling för barn och unga lanserades på sommaren – förlagen vill gärna vara med på lästalkot23.9.2021 08:00:00 EEST | Tiedote

Den nationella digitala samlingen för barn och unga som lanserades på sommaren har aktiverat förläggarna: samlingen lanserades med cirka hundra e- och ljudböcker, men den har potential att öka till t.o.m. flera tusen böcker tack vare nya avtal med förlagen. Via den digitala samlingen för barn och unga är nu digitalt material för första gången tillgängligt för familjer och skolor i hela Finland och man kan ännu lättare än tidigare hitta och använda det elektroniska materialet.

Lasten ja nuorten digikokoelma avattiin kesällä – kustantajat lähteneet innolla mukaan lukutalkoisiin23.9.2021 08:00:00 EEST | Tiedote

Heinäkuussa avattu lasten ja nuorten valtakunnallinen digikokoelma on saanut kustantajat liikkeelle: kokoelma käynnistyi miltei sadan e- ja äänikirjan laajuisena, mutta sitä on edellytykset kasvattaa jopa useaan tuhanteen kustantajien uusien sopimusten ansiosta. Lasten ja nuorten kokoelma tuo digiaineiston nyt ensimmäistä kertaa kaikkien perheiden ja koulujen ulottuville koko Suomessa ja mahdollistaa sähköisten aineistojen aikaisempaa helpomman käytön sekä löydettävyyden.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme