Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus

Kontinjoen kevyen liikenteen järjestelyt valtatiellä 6 valmistuvat

Jaa

Alikulkujen rakentaminen valtatielle 6 ja Kontinjoen kylän kohdalla on valmistunut. Parkuantien alikulku sijaitsee Kajaanin kaupungin alueella valtatien 6 ja maantien 870 risteysalueella. Lontanniemen alikulku sijaitsee Sotkamon kunnan alueella valtatie 6 ja Lontanniementien risteysalueella.

Hankkeella on parannettu kevyen liikenteen turvallisuutta.


Parkuantien ja Lontanniementien alikulkujen uudet linja-autopysäkit, sekä kevyenliikenteen väylät otetaan käyttöön 6.11.2020. Työnaikaiset liikennemerkit ja työmaataulut puretaan viikolla 46.


Työmaalla tehdään vielä viimeistelytöitä keväällä 2021.

Yhteyshenkilöt

Projektipäällikkö Pirkko Ylitalo, ELY-keskus, p. 0295 038 290, etunimi.sukunimi@ely-keskus.fi
Työmaapäällikkö Mikko Heikkinen, Oteran Oy, p. 050 3264 133, etunimi.sukunimi@oteran.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus
Veteraanikatu 1
90130 Oulu

0295 038 000http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-pohjois-pohjanmaa

Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on valtion viranomainen, joka edistää alueellista kehittämistä hoitamalla elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus

Pohjois-Pohjanmaalla työttömiä työnhakijoita 21 600 - avoimia työpaikkoja enemmän kuin vuosi sitten24.11.2020 08:35:28 EETTiedote

Keväällä alkanut koronakriisi nosti työttömyyden rajuun nousuun. Suuri osa kasvusta johtui lomautettujen määrän moninkertaistumisesta maalis-huhtikuun aikana. Kesällä lomautettujen määrä putosi rivakasti – syksyllä määrässä ei ole tapahtunut merkittävää muutosta parempaan tai huonompaan. Työttömien työnhakijoiden määrä on maakunnassa edelleen korkea.

Jätekuljetukset viranomaisten tehotarkkailussa Oulussa9.11.2020 10:11:47 EETTiedote

Keskiviikkona 4.11. pidettiin Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen ja Oulun poliisilaitoksen yhteisratsia jätekuljetusten valvomiseksi. Valvontaa kohdennettiin erityisesti Ruskon jätekeskuksen ja muiden jätteenkäsittelylaitosten sekä jätettä tuottavien työmaiden läheisyyteen. Tarkastukseen sisältyi kuljetuskaluston asianmukaisuuden, kuljettavina olleiden jätteiden ja asiaan kuuluvien asiapapereiden tarkastaminen. Lisäksi poliisi teki sille erikseen kuuluvat tarkastukset. Vastaava ratsia pidettiin viimeksi vuonna 2016.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme