Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Korjattu tiedote: Loistefestari tuo nuoret muusikot suurille esiintymislavoille – ilmoittautuminen käynnistyy 12.1.2018

Jaa

Loistefestari soi eri puolilla pääkaupunkiseutua 23.–25. maaliskuuta 2018. Vuosittain järjestettävän nuorten esittävän taiteen katselmuksen teemana on tulevana keväänä musiikki. Loistefestareilla pääkaupunkiseudun nuoret muusikot pääsevät esittelemään osaamistaan suuren yleisön eteen. Loistefestarin ilmoittautuminen käynnistyy vuoden alussa 12.1.2018 osoitteessa loiste.munstadi.fi. Ilmoittautuminen päättyy 4.2.2018.

BoomSlang Loistefestarien katselmuksessa 21.3.2015, kuva: Maarit Hohteri
BoomSlang Loistefestarien katselmuksessa 21.3.2015, kuva: Maarit Hohteri

Loistefestariin voivat osallistua pääkaupunkiseudun 10–20-vuotiaat nuoret. Esitetyn musiikin tyylilajit vaihtelevat kansanmusiikista räppiin ja rokista klassiseen. Nuoret saavat esiintymiskokemuksen lisäksi rakentavaa suullista ja kirjallista palautetta alan ammattilaisista koostuvalta raadilta. Loistefestari ei ole kilpailu, vaan palautteen tarkoitus on kannustaa ja rohkaista nuoria.

Loistefestari on valtakunnallisen Nuori Kulttuuri -tapahtuman pääkaupunkiseudun aluetapahtuma. Osalle Loistefestareiden ryhmistä tarjotaan mahdollisuus edustaa pääkaupunkiseutua valtakunnallisessa Sounds-musiikkitapahtumassa Mikkelissä toukokuussa 2018.

Katselmukset käydään viikonloppuna 23.–25.3.2018 Espoon Kannusalissa, Vernissassa Vantaalla ja Kulttuuriareena Gloriassa Helsingissä. Festari huipentuu gaalaan, joka järjestetään Kulttuuriareena Gloriassa keskiviikkona 28.3.2018. Loistefestarin järjestävät Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten nuoriso- ja kulttuuritoimet. Katselmuksiin ja gaalaan on vapaa pääsy.

HUOM! Korjaus katselmusten paikkaan Espoossa, joka on Kannusali, ei Kulttuurikeskuksen Tapiola-sali.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja tapahtumasta:
tuottaja
Tiina Toivonen
puh. 041 512 1706
tiina.toivonen@hel.fi

Kuvat

BoomSlang Loistefestarien katselmuksessa 21.3.2015, kuva: Maarit Hohteri
BoomSlang Loistefestarien katselmuksessa 21.3.2015, kuva: Maarit Hohteri
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Toimiala jakautuu kolmeen palvelukokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta ja nuoriso.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Nuorten tuottamassa Signaali Goes Live -tapahtumassa keskustellaan somesta – keskustakirjasto Oodissa järjestettävä tapahtuma lähetetään livenä YouTubessa18.1.2019 09:18Tiedote

Signaali Goes Live on toimitus- ja tuotantoyhteisö Signaalimedian nuorten suunnittelema ja tuottama tapahtumasarja. Ensimmäinen neljästä tapahtumasta järjestetään lauantaina 26.1.2019 keskustakirjasto Oodissa. Tapahtuman teemana on sosiaalinen media ja sen moninaiset ilmiöt. Tapahtumassa vierailevat mm. tubettaja PakolaiShow ja somevaikuttaja Sami Kieksi ja se huipentuu helsinkiläisyhtye Vanillan livekeikkaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme