Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK

Korkeakoulut kutsuvat vaasalaiset juhlimaan: Vaasa Campus Festival täyttää Vaasan torin 4.9.

Jaa

Uusi lukuvuosi käynnistyy entistä suuremmalla voimalla, kun Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK, Vaasan yliopisto, Yrkeshögskolan Novia, Hanken, Åbo Akademi ja Helsingin yliopiston oikeustieteellinen koulutus, Vaasa järjestävät Vaasan torilla Vaasa Campus Festival -tapahtuman keskiviikkona 4.9.

Vaasa Campus Festival järjestettiin viime vuonna ensimmäistä kertaa ja nyt se laajenee Vaasan torilla järjestettäväksi musiikkitapahtumaksi. Festivaaleille ovat tervetulleita korkeakoulujen opiskelijoiden ja henkilöstön lisäksi myös kaikki kaupunkilaiset. Tapahtumassa ovat tällä kertaa mukana kaikki Vaasan korkeakoulut.
 
Illan aikana torilla esiintyy värikäs joukko artisteja niin suomen, ruotsin kuin englanninkin kielellä. Lavalle nousevat dance-yhtye Italobrothers, bilebändi Bastupojkarna, hiphop-yhtye Mouhous ja korkeakouluopiskelijoista koostuva indie/pop/rock-bändi Wehreä. Yleisön lämmittelee ja tunnelman viimeistelee DJ Okki.
 
Tapahtuma järjestetään Vaasan torilla 4.9. klo 16-22. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille, mutta anniskelun vuoksi ikäraja on 18 vuotta. Ohjelma ja festarivinkit löytyvät tapahtuman www-sivuilta:https://vaasacampusfestival.fi/fi/.
 

Ainutlaatuista yhteistyötä

Vaasa Campus Festival on kaikkien Vaasan korkeakoulujen yhteisponnistus, jossa kiteytyy hienosti se, että Vaasa on yksi Suomen suurimpia opiskelukaupunkeja. Vaasalaiset korkeakoulut tekevät myös edistyksellistä yhteistyötä: yhteisiä panostuksia ovat muun muassa korkeakoulujen tiedekirjasto Tritonia, opetuslaboratorio Technobothnia, kampuksen ravintolapalvelut sekä lukuisat vapaa-ajanviettomahdollisuudet. Yhteistyötä tehdään myös opetuksessa, turvallisuusasioissa ja opiskelijarekrytoinnissa.

Korkeakoulutus on Vaasan tunnettuuden ja vetovoiman keskeinen edistäjä. Vaasassa joka viides vastaantulija on opiskelija: Palosaaren kampuksella opiskelee n. 10 000 opiskelijaa, ja kaiken kaikkiaan opiskelijoita Vaasassa on yli 12 000. Henkilöstöä korkeakouluissa on lähes tuhat.

Lisätiedot:

Mira Hannula, VAMOK, 020 766 3562, mira.hannula@vamok.fi
Anna Sjöholm, VAMK, 040 197 6214, anna.sjoholm@vamk.fi

Tapahtuman www-sivut: https://vaasacampusfestival.fi/fi/Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/369032190378928/

Avainsanat

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK
Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK
Wolffintie 30
65200 VAASA

0207 663 300, info@vamk.fihttp://www.vamk.fi

Vaasan ammattikorkeakoulusta valmistuu kansainvälisiä ja asiantuntevia insinöörejä, tradenomeja, sairaanhoitajia, terveydenhoitajia ja sosionomeja. Työelämälähtöiset opintomme ja elinvoimainen Vaasan seutu varmistavat erinomaiset työllistymisen mahdollisuudet. Opiskelijoita on noin 3250 ja henkilöstöä 200. VAMK painottaa koulutuksessaan energiatehokasta tekniikkaa, vientiteollisuuden liiketoimintaosaamista ja moderneja sosiaali- ja terveyspalveluja. Teemme tiivistä yhteistyötä alueen korkeakoulujen sekä seudun energiateknologian keskittymän kanssa, joka on Pohjoismaiden merkittävin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK

VAMKissa haku sairaanhoitajan opintoihin 4.-18.9. – yhteishaun opiskelijavalinta uudistuu koko maassa4.9.2019 13:47:49 EESTTiedote

Valtakunnallinen syksyn yhteishaku AMK- ja yliopistokoulutuksiin käynnistyy keskiviikkona 4.9. Kaksi viikkoa kestävä haku tapahtuu sähköisesti osoitteessa www.opintopolku.fi. Koulutukset alkavat tammikuussa 2020. Vaasan ammattikorkeakoulussa VAMKissa on haussa sairaanhoitajan koulutus, päivä sekä monimuoto-opiskeluna. Molempiin haussa oleviin koulutuksiin on hakukelpoisuusvaatimuksena lukion oppimäärä tai ylioppilastutkinto, ammatillinen perustutkinto tai näitä vastaavat ulkomailla suoritetut tutkinnot. Koulutukset kestävät 3,5 vuotta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme