HAPPYMOOR

Korkeasaaressa järjestettävän ZOOLYMPICS-tiimipäivän nimi muuttuu Olympiakomitean vaatimuksesta - uusi nimi on ZOOATHLON

Jaa

ZOOLYMPICSina tunnettu, Korkeasaaressa huhti-kesäkuussa järjestettävä yritysten tiimipäivä muuttaa nimensä ZOOATHLONiksi. Syynä on Suomen Olympiakomitean näkemys, jonka mukaan nimi ZOOLYMPICS loukkaa olympialaisten tavaramerkkiä.

- Olemme markkinoineet tiimipäivää nimellä ZOOLYMPICS yli vuoden. Siksi helmikuussa 2022 tullut vaatimus lopettaa nimen käyttö yllätti meidät, varsinkin, kun ZOOLYMPICS-nimi on käytössä monissa eläintarhatapahtumissa ympäri maailman. Haluamme vain keskittyä järjestämään huippuluokan tiimipäivän yrityksille työhyvinvoinnin edistämiseksi, ja tiimihengen ja uhanalaisten lajien suojelemiseksi. Siksi muutamme nimen ZOOATHLONiksi, linjaa vastaava tuottaja Jannika Joutsenniemi. 

Korona-ajan etätyösuositus päättyi vihdoin helmikuun lopussa. ZOOATHLON tarjoaa pitkän etätyöjakson jälkeen yrityksille mahdollisuuden parantaa työntekijöiden yhteishenkeä, tutustuttaa uusia tiimilläisiä toisiinsa ja palkita työntekijänsä eläimellisen hauskalla kisareitillä ja maailmanluokan makumatkalla.

ZOOATHLONin seikkailureitillä tiimihenki elpyy turvallisesti ulkona vain oman tiimin kesken. Kisapisteet mittaavat mm. tiimien nokkeluutta, ketteryyttä ja  yhteistyötaitoja. Kaikki kisareitin rastit ovat saaneet inspiraationsa Korkeasaaren eläinlajien ominaisuuksista. Tiimipäivä huipentuu maailman luokan makumatkaan kisakylässä.

ZOOATHLONin leikkimielisessä kisassa tiimit ja yritykset mittelevät paitsi oman tiimihengen puolesta, myös siitä, kuka suoriutuu parhaiten kisareitistä. ZOOATHLONin mitalitaulukko on armoton, mutta onneksi tuomaristoa voi lahjoa suojelurahalla. Kukin yritys voi valita suojelurahansa kohteeksi joko uhanalaisten amurintiikerin ja amurinleopardin tai lumileopardin suojelun tai Korkeasaaren Villieläinsairaalan.  

ZOOATHLON haluaa ennen kaikkea olla rakentamassa parempaa työntekijäkokemusta. Yrityksille hyvä työntekijäkokemus tarkoittaa tutkitusti enemmän innovaatioita, suurempaa asiakastyytyväisyyttä ja parempaa tulosta. Siksi  ZOOATHLON on kehitetty yhteistyössä työntekijäkokemuksen asiantuntijoiden kanssa.

ZOOATHLON järjestetään tänä keväänä historian ensimmäistä kertaa Korkeasaaressa. ZOOATHLON on Happymoor Harbourissa eläintarhaympäristöön yrityskohderyhmälle yhteiskehitetty kokemusformaatti. Tavoitteena on monistaa  kokemusformaatti tulevaisuudessa eläintarhoihin ympäri maailman,  samaan tapaan kuin menestyneet televisiosarjat monistetaan tv-ohjelmaformaatteina maasta toiseen.

Lisätiedot

https://happymoor.biz/zooathlon/ | Mediapankki 

Jannika Joutsenniemi
HAPPYMOOR HARBOUR
040 7003202 | jannika@happymoor.com

 ZOOATHLON järjestetään Korkeasaaressa 26.4.-17.6.2022. Arkipäivinä käytävässä seikkailussa on kaksi päivittäistä kisalähtöä. Kuhunkin lähtöön mahtuu kymmenen enintään 8 hengen joukkuetta. Jokaisen joukkueen mukana kulkee kisaopas, joka huolehtii turvallisen kisapäivän toteutumisesta. ZOOATHLONin tuottaa Happymoor Harbour yhteistyössä Korkeasaaren eläintarhan ja Korkeasaaressa ravintolatoimintaa harjoittavan Marcante Oy:n kanssa. Jokaisesta osallistumismaksusta lahjoitetaan 100 euroa lajiensuojeluun.

Korkeasaaren eläintarhan säätiö sr on yleishyödyllinen yhteisö, jonka tehtävä on lajien ja luonnon monimuotoisuuden suojelu. Korkeasaari on osallistunut kansainvälisiin suojeluprojekteihin jo 1920-luvusta lähtien, lajiensuojelua luonnossa tukevaa varainkeruuta Korkeasaaressa on tehty 1990-luvulta alkaen. Korkeasaari.fi

 

Avainsanat

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

HAPPYMOOR
HAPPYMOOR

00500 Helsinki

https://happymoor.fi

HAPPYMOOR HARBOUR yhdistää kaupunkien yritykset ja yhteisöt jakamaan tekemistä ja resursseja parempien asiakasreittien ja kestävämmän liiketoiminnan yhteistekemiseksi. Yhteistekemisen tuotoksena syntyy uudenlaisia, personoituvia kokemuksia, jotka ihmiset löytävät, muotoilevat, ostavat ja ohjaavat polullaan happymoor.clubissa. Yhteistekemistä koordinoi luovan alan ja liiketoiminnan kehittämisen yrittävistä osaajista koostuva Miehistö. Alustan yhteinen tekeminen lisää kaupunkien ja alueiden vetovoimaa, viihtyvyyttä ja elinvoimaa kestävästi. happymoor.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HAPPYMOOR

SuomiAreenassa: Jakamistalous 2.0 luo onnellisempia kaupunkeja, yrityksiä ja ihmisiä16.6.2022 13:46:46 EEST | Tiedote

Jakamistalous 2.0 säästää aikaa, rahaa ja resursseja ja jakaa hyödyt entistä tasaisemmin. Happymoor Harbourin perustaja Jannika Joutsenniemi, SuperParkin maajohtaja Kirsi Ojakoski, Visit Finlandin kehitysjohtaja Kati Paasi ja Etlan tutkimusjohtaja Tero Kuusi keskustelevat SuomiAreenassa maanantaina 11. heinäkuuta, millaisia mahdollisuuksia Jakamistalous 2.0 avaa yrityksille, kaupungeille ja ihmisille.

OnniBus-kisalähdöt kuljettavat yritykset 19 kaupungista ZOOATHLON-tiimikisaan Korkeasaareen22.4.2022 05:00:00 EEST | Tiedote

Suomen johtava kaukobussipalvelu OnniBus on liittynyt Happymoor Harbour -yritysverkostoon yhteistekemään uudenlaisia matkareittejä.Happymoor Harbour yhdistää yritykset ja yhteisöt jakamaan tekemistä ja resursseja uudenlaisten elämysten luomiseksi kestävästi. OnniBusin ja Happymoor Harbourin yhteistyön käynnistää Zooathlon-tiimikisa Korkeasaaressa touko-kesäkuussa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme