Messukeskus

Korona meni, tekoäly tulee - tapahtumateollisuuden tulevaisuus luupissa KONGRESSI Meetings & Events -messuilla 22.–23.3.

Jaa
KONGRESSI Meetings & Events kokoaa tapahtumateollisuuden yritykset, ostajat ja ammattilaiset Helsingin Messukeskukseen 22.-23.3.2023. Ohjelmassa visioidaan tulevaa pohtimalla tapahtuma-alan nykytilannetta, trendejä ja kehityssuuntia yli 20 esityksen ja alan väkevimpien vaikuttajien voimin.

Näyttelyssä on mukana yli 150 tapahtuma-alan yritystä esittelemässä tuotteitaan ja ratkaisujaan tilaisuuksia järjestäville ammattiostajille. Tapahtumaan odotetaan paria tuhatta messuvierasta. Aiemmin Kongressimessut-nimellä järjestetty tapahtuma avautuu jo 24:ttä kertaa.

Monipuolisen osastokattauksen lisäksi messuvieraat pääsevät hyödyntämään mielenkiintoisen ohjelma-annin. Osaamista vahvistavaa ajankohtaista tietoa tarjotaan mm. tapahtuma-aktiviteettien trendeistä, tarinankerronnan ja tunteiden merkityksestä, kehonkielestä, tekniikasta, markkinoinnista ja somesta osana tapahtuman tekemistä. Torstaina 23.3. puhujana vierailee myös ulkoministeri Pekka Haavisto.

Tapahtumateollisuuden tulevaisuutta tarkastellaan kahdessa mielenkiintoisessa paneelikeskustelussa:

22.3. klo 14:00 – 15:00: Tapahtumateollisuuden tulevaisuus - Miten rakentuvat menestyksen eväät koronavuosien jälkeen?

PANELISTIT: Elina Valtonen, varapuheenjohtaja, Kokoomus / Ritva ”Kike” Elomaa, kansanedustaja, Perussuomalaiset / Maria Guzenina, kansanedustaja, SDP / Riikka Pakarinen, varapuheenjohtaja, Keskusta / Saara Hyrkkö, eduskuntaryhmän 1. varapuheenjohtaja, Vihreät / Pekka Timonen, hallituksen puheenjohtaja, Tapahtumateollisuus ry. MODERAATTORI: Jaana Villanen Suomen kasvukäytävän johtaja ja arvostrategi.

23.3. klo 14:00 – 15:30:
Covid meni, tekoäly tulee - mikä on tapahtumien tulevaisuus? Tapahtuma-alalla mikään ei ole kuten ennen - vai onko? Mikä on tapahtuma-alan seuraava murros?

PANELISTIT: Anni Vepsäläinen, toimitusjohtaja, Helsingin Messukeskus, Suomen Messut Oyj / Mia Ropponen, toimitusjohtaja, Lataamo Group Oy / Mikael Castrén, toimitusjohtaja, TAPAUS Oy / Osnat Mangs Asiakkuusjohtaja, Sisters Group. MODERAATTORI: Petri Hollmén Toimitusjohtaja, Lyyti Oy

KONGRESSI Meetings & Events avoinna Helsingin Messukeskuksessa 22.-23.3.2023 klo 9.30–16.30. Management Eventsin järjestämä tapahtuma on suunnattu tapahtumien ja tilaisuuksien järjestäjille ja on kohderyhmään kuuluville vieraille maksuton. Ennakkorekisteröityminen: https://e.eventos.fi/events/kongressimessut/kongressimessut-2023

Median edustajat ovat tervetulleita tapahtumaan. Ei ennakkoakkreditoitumista. Lisätiedot tapahtuman aikana järjestäjän infopisteestä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Petri Hiltunen, Partner, Management Events, +358 50 33 66 551, petri.hiltunen@managementevents.com

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on Suomen elämyksellisin tapahtumakortteli ja vaikuttavin kohtaamismedia. Onnistuneet kohtaamiset jättävät vahvan muistijäljen ja tuottavat kiistatonta tulosta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan erilaisten tapahtumien areenaksi. Messukeskuksen itse tuottamia tapahtumia ovat mm. Habitare, Helsingin Kirjamessut, Educa, FinnBuild, Matkamessut ja Vene Båt. Vierastapahtumina Messukeskuksen tiloissa järjestetään mm. Slush, Nordic Business Forum, Assembly, Koiramessut sekä lukuisia kansainvälisiä kongresseja ja yritystapahtumia vuosittain. Tilat käsittävät 7 hallia, 40 muuntuvaa kokoustilaa, 21 ravintolaa ja oman tapahtumahotellin. Omistajayritys Suomen Messut Oyj perustettiin vuonna 1919. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

KUTSU Kevätmessujen lehdistötilaisuuteen 30.3. klo 9 ja messuille21.3.2023 09:30:00 EET | Kutsu

Tervetuloa uudistuneille Kevätmessuille Helsingin Messukeskukseen 30.3.–2.4.2023 aloittamaan kevätkausi, kuulemaan alan ajankohtaisista ilmiöistä ja kaikesta kiinnostavasta, mitä puutarhanhoidossa, rakentamisessa ja remontoinnissa, asumisessa ja mökkeilyssä juuri nyt tapahtuu. Kevätmessut pitää sisällään tapahtumat: Kevätpuutarha, Asu & Remontoi, Oma Mökki, Sisusta ja Lähiruoka & luomu. Samanaikaisesti järjestettävät tapahtumat Golfmessut ja OutdoorExpo täydentävät kokonaisuuden ulkoilma-aktiviteetteja esitellen.

Vuoden mökkiläinen 2023 on Kirsikka Simberg: ”Mökillä on aikaa ja mahdollisuus keskittyä asioihin, jotka ovat oikeasti elämässä tärkeitä”20.3.2023 08:30:00 EET | Tiedote

Suomen Vapaa-ajan asukkaiden liitto ja Messukeskus ovat valinneet Vuoden mökkiläiseksi 2023 vaikuttaja, stylisti ja Tuplakääk-podcastin juontaja Kirsikka Simbergin. Kemiönsaarella perheineen mökkeilevä Simberg tunnustautuu puutarhaharrastajaksi ja haaveilee onsen-henkisestä paljusta. Tunnustus jaetaan Kevätmessuilla Helsingin Messukeskuksessa 30.3.2023 klo 12.30.

Vuoden Kaunein Sormus 2023 -kilpailussa etsitään viitteitä huomisen kauneudesta – kilpailu on käynnistynyt16.3.2023 08:30:00 EET | Tiedote

I love me -messut ja Häät-lehti etsivät jälleen Vuoden Kauneinta Sormusta. Kilpailun tämän vuoden teema Häivähdyksiä innostaa kulta- ja hopeaseppiä sekä korumuotoilijoita etsimään viitteitä huomisen kauneudesta ja ilosta suunnata kohti tulevaisuutta. Nyt 16. kertaa järjestettävä kilpailu nostaa esiin suomalaista korusuunnittelua ja käden taitoja.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme