Helsingin kaupunki, sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala

Koronan ja influenssan joukkorokotukset päättyvät tammikuun lopussa

Jaa

1.2.2023 lähtien korona- ja influenssarokotteita annetaan tietyillä terveysasemilla. Rokotteet saa ajanvarauksella.

Nopeimmin rokotusajan voi varata osoitteessa maisa.fi tai Maisa-sovelluksessa. Ajan voi myös varata soittamalla terveysasemalle. Katso terveysasemien yhteystiedot osoitteessa hel.fi/terveysasemat.

”Helmikuusta lähtien ei ole erillisiä rokotuspisteitä, vaan rokotukset toteutetaan osana terveysasemapalveluita. Syystalven tehosterokotuskierros on nyt ohi, ja keskitämme resurssit terveysasemille”, terveysasemien johtajalääkäri Timo Lukkarinen kertoo.

Mikäli haluat samaan aikaan korona- ja influenssarokotteen, varaathan ajan vain koronarokotukseen.

Jätkäsaaren rokotuspiste ja rokotusajanvarausnumero menevät kiinni

Jätkäsaaren rokotuspiste (Tyynenmerenkatu 6 L3) menee kiinni tammikuun lopussa. Rokotuspisteellä saa siihen asti korona- ja influenssarokotteita. Rokotusajanvarausnumero 09 310 46300 menee kiinni 27.1.2023.

Rokotuksen saa henkilötodistuksella 

Rokotuksen saa todistamalla henkilöllisyyden esimerkiksi henkilö- tai Kela-kortilla. Rokotusten ottaminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Rokotamme THL:n suositusten mukaan.

Alle 12-vuotiaiden lasten rokotukset

Neuvolaikäisten lasten (6 kk – 6 v.) influenssarokotuksia annetaan neuvoloissa. Koululaisten influenssarokotuksia annetaan kouluissa. Alle 12-vuotiaiden lasten koronarokotuksia annetaan Kallion perhekeskuksessa. Asiasta tiedotetaan myöhemmin lisää.

Lisätietoja

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala
Helsingin kaupunki, sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala
Toinen linja 4A
PL 6000 00099 Helsingin kaupunki

09 310 5015 (vaihde)http://www.hel.fi/sotepe

Hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta helsinkiläisille yhteistyöllä ja vahvalla osaamisella.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala

Sosiaali- ja terveyslautakunnan päätöstiedote 20.12.20.12.2022 20:41:38 EET | Tiedote

Helsingin sosiaali- ja terveyslautakunta piti kokouksen tiistaina 20. joulukuuta. Kokouksen päätöstiedote on kaupungin verkkosivuilla. Tämä oli vuodesta 2013 toimineen sosiaali- ja terveyslautakunnan viimeinen kokous. Tammikuussa 2023 aloittaa uusi sosiaali-, terveys- ja pelastuslautakunta. Kaupunginvaltuusto valitsi (23.11.) toimikaudekseen lautakuntaan 13 jäsentä ja heille henkilökohtaiset varajäsenet. Muualla Suomessa sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen järjestämisvastuu siirtyy 1.1.2023 hyvinvointialueille. Tämä ei koske Helsinkiä. Helsinki vastaa edelleen sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palvelujen järjestämisestä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme