The Barö

Koronapandemia loi uuden majoitusratkaisun: Uudellemaalle avattavassa saaristohotellissa yövytään ilman kohtaamisia

Jaa

Uudellemaalle Inkoon Barösundiin avataan kesäkuussa korkeatasoinen saaristohotelli ja ravintola. Alle tunnin ajomatkan päässä Helsingistä sijaitseva boutique-tyyppinen hotelli haluaa muistuttaa suomalaisia upeasta saaristoluonnosta ja nostaa samalla koko saaristomatkailun uudelle tasolle. Koronapandemian aikana rakennetun The Barö –saaristohotellin toimintaa ohjaavat lisäksi koronan tuomat uudet vaatimukset matkailu- ja ravintola-alalla.

- Olemme kehittäneet hotellin toiminnan sen ympärille, että hotellissa majoittuminen sekä erilaisten palveluiden tilaaminen on mahdollista tehdä ilman kohtaamisia. Hotellin sisään- ja uloskirjautuminen, ravintola- ja aktiviteettivaraukset tehdään oman puhelinsovelluksemme kautta, jolloin asiakas ei joudu lähikontaktiin henkilökuntamme kanssa, kertoo hotellinjohtaja Jussi Paavoseppä.

The Barö –saaristohotellissa on 20 erilllistä majoitusrakennusta sekä ravintola- ja saunarakennukset. Erillisrakennusten ansiosta majoittuminen on turvallista, koska kontakteja muihin matkailijoihin on helppo välttää.

- Matkailuala on kärsinyt koronasta valtavasti etenkin Uudellamaalla. Kuitenkin ihmisten halu lähimatkailuun on nähtävissä, ja kuluttajat ovat etsineet lähialueiltaan palveluita. Me tuomme nyt kansainvälisen tason majoitus-, ravintola- ja ohjelmapalvelut kuluttajien ulottuville. Näkemyksemme mukaan hotellillamme on yli miljoona potentiaalista asiakasta alle tunnin ajomatkan päässä, Paavoseppä arvioi.

The Barö –saaristohotelli toimii yhteistyössä inkoolaisten yrittäjien kanssa. Hotellin tavoitteena on lisätä Inkoon ja saariston tunnettuutta.

- Ihmiset eivät välttämättä tiedä, miten upea saaristoluonto heidän lähialueellaan on. Paikallisten kanssa järjestettävissä luontopalveluissa on mahdollista päästä tutkimaan saaristoa opastetusti tai lähteä vaikka itsekseen ihailemaan soutumatkan päässä Elisaaressa olevaa tammilehtoa. Monelle nämä luontohelmet ovat vielä täysin tuntemattomia, Paavoseppä sanoo.

Luonnon helmassa sijaitsevan hotellin kantavana ajatuksena on myös ekologisuus.

- Olemme painottaneet rakennusmateriaaleissa päästöttömyyttä. Esimerkiksi kaikki rakennukset on tehty suomalaisesta sydänpuusta, ja rakennukset sulautuvat hyvin osaksi herkkää saaristoluontoa. Käsittelemme jätteet omassa biopuhdistamossa ja energiaa tuotetaan aurinkovoimalla. Rakentamisessa on huomioitu herkkä luonto ja olemme rakennustöiden yhteydessä myös kunnostaneet alueen ulkoilureittejä. Luontomatkailun lisäksi toimintamme ytimessä on vastuullisesti tuotettua, korkeatasoista ruokaa tarjoava ravintolamme, The Berg.

Hotelli avataan 1.6.2021. Hotellimajoitus on jo nyt varattavissa osoitteessa www.thebaro.fi

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Jussi Paavoseppä, hotellinjohtaja, The Barö –saaristohotelli, 050 551 7022
Pyynnöt : info@thebaro.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

The Barö
Barösundintie 679
10270 Inkoo

http://www.thebaro.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.