Messukeskus

Koronapassi käyttöön Messukeskuksessa 4.12.2021 alkaen

Jaa

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on päättänyt yleisötilaisuuksiin ja asiakastiloihin kohdistuvien rajoituksien kiristämisestä, ja Messukeskus Helsinki siirtyy käyttämään koronapassia vaihtoehtona 4.12.2021 alkaville rajoituksille. Koronapassin käyttö Messukeskuksessa jatkuu myös vuodenvaihteen jälkeen.

Messukeskus siirtyy koronapassin käyttöön kaikissa tiloissaan ja tapahtumissaan. Koronapassi tarkastetaan sisäänpääsyn yhteydessä yli 16-vuotiailta henkilöiltä.

Avin ohjeistus on tämänhetkisen määräyksen mukaan voimassa 4.–31.12.2021 yleisötilaisuuksissa ja yleisissä kokouksissa, joihin osallistuu yli 20 henkilöä.

Messukeskus aikoo jatkaa koronapassin käyttöä myös vuodenvaihteen jälkeen. Koronapassin käyttö Messukeskuksessa on anniskelualueita koskevien ravintolarajoitusten nojalla mahdollista myös jatkossa.

- Koronapassi purkaa rajoitukset ja mahdollistaa messujen ja muiden tilaisuuksien järjestämisen täysimittaisesti ja tilojen normaalin käytön. Näin varmistamme turvallisen tapahtumakokemuksen asiakkaillemme ja voimme jatkaa kevään ohjelmamme valmistelua täydellä teholla, sanoo Messukeskuksen toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen.

Ohjeet koronapassin käyttöön Messukeskuksessa

Koronapassi ladataan käyttöön Omakannasta (kanta.fi). Kuvallinen henkilöllisyystodistus esitetään pyydettäessä. Koronapassin QR-koodi luetaan sisäänpääsyn yhteydessä joko puhelimen näytöltä tai paperitulosteesta. Koronapassin lukemisessa käytettävä lukijasovellus ei kerää tai tallenna kävijöiden terveystietoja.

Messukeskuksen tiloissa omia tapahtumiaan järjestävien asiakkaiden tulee viestiä omien tilaisuuksiensa osallistujille voimassa olevasta koronapassikäytännöstä.

Messukeskus seuraa jatkossakin tarkasti viranomaisohjeistuksia ja panostaa jämäkästi ja ennakoivasti turvallisuuteen. Suositus on, että tapahtumiin osallistutaan vain täysin terveenä ja oireettomana. Lisäksi Messukeskuksessa on voimassa maskisuositus.

Tehostettu hygienia, tilavat käytävät ja väljät tilat antavat erinomaiset lähtökohdat turvalliseen tapahtumaosallistumiseen. Messukeskus sai ensimmäisenä pohjoismaisena tapahtumatalona COVID 19 -sertifikaatin tunnustuksena esimerkillisestä työstä koronaturvallisuuden hyväksi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Messukeskus Helsinki, toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen, 0400 400 074, anni.vepsalainen@messukeskus.com. Viestintäpäällikkö Tarja Gordienko, 050 5847 262, tarja.gordienko@messukeskus.com

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. | Messukeskus – kasvua kohtaamsista | www.messukeskus.com | @messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | www.messukeskus.com | @messukeskus |  | twitter.com/messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme