Vaasan kaupunki - Vasa stad

Koronatartunta Onkilahden yhtenäiskoulussa – 29 altistunutta asetettu karanteeniin

Jaa

Onkilahden yhtenäiskoulussa koulussa (1-9) on todettu yksi positiivinen koronatartunta 26.2. Mahdollisia virukselle altistuneita on yhteensä 29, joista oppilaita 22 ja aikuisia 7.

Altistuneet on saatu hyvin kartoitettua ja heidät on asetettu asianmukaiseen karanteeniin terveysviranomaisten ohjeiden mukaan. ​

Kaikkiin karanteeniin joutuneisiin on saatu yhteys. Tilanteesta on tiedotettu erikseen vielä kaikkien oppilaiden huoltajille sekä henkilökunnalle Wilmassa. ​

Oppilaiden perheitä sekä henkilökuntaa on kehotettu tarkkailemaan oireita, toiminaan koronaohjeistusten mukaan ja huolehtimaan siitä, että kouluun tullaan vain täysin terveenä. ​Koronapositiivinen henkilö ei ole kulkenut koulumatkojaan yleisillä kulkuneuvoilla.

Yhteyshenkilöt

Elise Hytönen, vt. rehtori
Puh. 040 822 8803
elise.hytonen@edu.vaasa.fi

Markku Nirkkonen, apulaisrehtori
Puh. 040 542 3240
markku.nirkkonen@edu.vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Språkutbudet vid rådgivningsstället Welcome Office har blivit ännu mer mångsidigt14.4.2021 09:26:01 EEST | Tiedote

Welcome Office är ett informations- och rådgivningsställe med låg tröskel i Vasa, där man får information om sådant som rör invandring, det finländska samhället, offentliga tjänster, språkkurser och rekrytering på finska, svenska och engelska. Nu har rådgivningens språkutbud blivit ännu mer mångsidigt genom Arbets- och näringsministeriets projektfinansiering med rådgivning även på arabiska, somaliska, persiska, dari och urdu.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme