Vaasan kaupunki - Vasa stad

Koronatartunta todettu Hietalahden koulussa – 32 asetettu karanteeniin

Jaa

Vaasalaisen Hietalahden koulun työntekijällä on todettu koronatartunta. Mahdollisia virukselle altistuneita on kaikkiaan 32.

Työntekijä sai tiedon positiivisesta koronatestistään tiistai-iltana 6.10.

- Samana iltana terveysviranomainen otti yhteyttä koulun rehtoriin ja koulu sai ohjeet jatkotoimista. Työ mahdollisten altistuneiden oppilaiden ja henkilöstön selvittämiseksi käynnistettiin välittömästi, kertoo koulutoimenjohtaja Kari Nummela.

Mahdollisia virukselle altistuneita oppilaita on kaikkiaan 27 ja henkilökuntaan kuuluvia viisi. Nämä oppilaat ja henkilökuntaan kuuluvat työntekijät on asetettu karanteeniin. Kolmen eri luokan opetus järjestetään etänä kahden viikon ajan.

Hietalahden koulun henkilökuntaa, karanteeniin määrättyjen oppilaiden sekä koko koulun oppilaiden huoltajia on tiedotettu tapahtuneesta.

- Koulun nimeä ei haluttu kertoa julkisuuteen ennen kuin karanteeniin asetettavien oppilaiden vanhemmat oli tavoitettu sekä tieto laitettu kaikille koulun oppilaiden vanhemmille, Nummela sanoo.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

koulutoimenjohtaja Kari Nummela, suomenkielinen perusopetus
puh. 040 754 7702, kari.nummela@edu.vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme