Vaasan kaupunki - Vasa stad

Koronatartuntoja kouluissa ja yhdessä päiväkodissa: Variskan koulu siirtyy etäopetukseen

Jaa

Vaasan kouluissa ja yhdessä päiväkodissa on todettu koronatartuntoja 3.-5.9. Variskan yläkoulussa on todettu kolme tartuntaa 4.-5.9., ja koulu siirtyy etäopetukseen 6.9. alkaen.

Variskan koulussa on todettu 4.-5.9. kolme koronatartuntaa. Altistuneita ja karanteeniin määrättyjä oppilaita ja henkilökuntaa on yhteensä 120. Altistumisista 13 koskee koulun henkilöstöä. Tämän vuoksi Variskan koulu siirtyy koulutoimenjohtajan päätöksellä etäopetukseen 6.-10.9.

- Karanteeniin määrättyjä opettajia ja muuta henkilökuntaa on niin merkittävä määrä, ettei opetusta ja koulunkäyntiä voida toteuttaa turvallisesti ilman päätöstä etäopetukseen siirtymistä, kertoo koulutoimenjohtaja Kari Nummela.

Kaikille oppilaille järjestetään oppimisen ja koulunkäynnin tuki, oppilashuollon palvelut sekä mahdollisuus kouluruokailuun tai ruokapakettiin erillisellä tilauksella.

Tartuntoja Isolahden ja Nummen koulussa, Keskuskoulussa ja Huvikummun päiväkodissa

Isolahden alakoulussa on todettu kaksi koronatartuntaa. Altistuneita oppilaita on 40 ja henkilökuntaan kuuluvia neljä.

Nummen alakoulussa on todettu yksi koronatartunta 4.9. Altistuneita oppilaita on 33 ja henkilökuntaan kuuluvia yksi.

Kaikki altistuneet on asetettu karanteeniin terveysviranomaisten ohjeiden mukaan. Muiden oppilaiden koulunkäynti jatkuu normaalisti.

Keskuskoulun alakoulussa on todettu yksi koronatartunta 4.9. Tarvetta karanteenille ei ole, sillä viimeinen karanteenipäivä olisi ollut sunnuntai 5.9.

Huvikummun päiväkodissa on todettu yksi koronatartunta 4.9. Tarvetta karanteenille ei ole, sillä altistumiset ovat tapahtuneet 26.-27.8., ja viimeinen karanteenipäivä olisi ollut sunnuntai 5.9.

Kaikissa kouluissa ja päiväkodeissa kaikkien oppilaiden huoltajia sekä henkilökuntaa on tiedotettu tapahtuneesta.

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Den 18 september är det hälsovårdarnas dag – de vårdar kommunbor från vaggan till graven17.9.2021 11:59:12 EEST | Tiedote

Hälsovårdarnas arbetsinsats för kommunbornas hälsa är verkligen omfattande och mångsidig. Var och en av oss har fått prata med en hälsovårdare, för de har en viktig roll när det gäller att främja kommunbornas hälsa och välmående från vaggan till graven. Hälsovårdare kan arbeta t.ex. vid mödrarådgivningen, barnrådgivningen, skol- och studenthälsovården samt inom den service som främjar seniorers hälsa.

Terveydenhoitajapäivää vietetään 18.9. – he hoitavat kuntalaisia vauvasta vaariin17.9.2021 11:54:49 EEST | Tiedote

Terveydenhoitajien työpanos kuntalaisten terveyden eteen on todella laaja ja monipuolinen. Jokainen meistä on päässyt ”terkkarin” juttusille, sillä he ovat tärkeässä roolissa kuntalaisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi vauvasta vaariin. Terveydenhoitajat voivat työskennellä esimerkiksi äitiysneuvolassa, lastenneuvolassa, koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa sekä ikäihmisten terveydenedistämisen palveluissa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme