HSL Helsingin seudun liikenne

Korvaavat bussit 573X, 575X ja 615X kuljettavat Kehäradan matkustajia

Jaa

Kehäradalla on sähkökatkos, ja Vantaankoski-Hiekkaharju-välillä ei ole junaliikennettä. Vian kestosta ei ole tietoa. I ja P -junat kulkevat Helsingin ja Vantaankosken välillä. Hiekkaharju-Helsinki-välillä ei ole I- ja P-junaliikennettä. K-junat liikennöivät N-junina.
 
Tikkurila-Lentoasema välillä liikennöi korvaava bussi 575X. Tikkurilassa bussin lähtölaituri on numero 5. Lentoasemalla terminaali 1:ssä bussi lähtee laiturista 12 ja terminaali 2:ssa lähtölaiturista 25. 575X kulkee noin 15 minuutin välein.

Linjalla 615 on alkamassa lisäliikenne 615X-tunnuksella Lentoaseman ja Rautatientorin välillä. Rautatientorilla bussit lähtevät laiturista 12. Lentoasemalla bussit lähtevät terminaalissa 1 laiturista 12 ja terminaalissa 2 laiturista 25.

Korvaava bussi 573X on alkanut liikennöidä Vantaankosken ja Lentoaseman välillä ja pysähtyy Vantaankoskella, Vehkalassa, Kivistössä, Aviapoliksessa ja Lentoasemalla. Liikennöinnissä pyritään 10-15 minuutin vuoroväliin.

HSL:n matkalipuntarkastajat ohjaavat matkustajia Kehäradan asemilla Tikkurilassa, Hiekkaharjussa, Leinelässä, Lentoasemalla, Aviapoliksessa, Kivistössä, Vehkalassa ja Vantaankoskella.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:
HSL:n viestinnän päivystäjä, puhelin 040 163 2818

Tietoja julkaisijasta

HSL Helsingin seudun liikenne
HSL Helsingin seudun liikenne
Opastinsilta 6 A
00520 Helsinki

09 4766 4444http://www.hsl.fi
HSL Helsingin seudun liikenne vastaa pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen suunnittelusta ja tilaamisesta sekä Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelman laatimisesta. Kuntayhtymässä on 360 työntekijää ja liikevaihto noin 600 milj. euroa vuodessa. HSL:n järjestämässä liikenteessä tehdään vuosittain noin 360 miljoonaa matkaa, mikä on 63 % kaikista Suomen joukkoliikennematkoista. Yhteystietoja medialle: www.hsl.fi/viestinta

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HSL Helsingin seudun liikenne

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme