Messukeskus

Kosmetiikan raaka-aineet ja ihon hyvinvointi teemoina I love me -messuilla

Jaa

Kauneuden ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tapahtuma I love me esittelee kauneudenhoidon uutuudet ja trendit. Miehet ovat kosmetiikkateollisuuden uusi, kiinnostava kohderyhmä, jotka on huomioitu myös messuilla. Lisäksi ohjelmissa paneudutaan tänä vuonna kokonaisvaltaiseen kauneudenhoitoon ja luonnon raaka-aineisiin. Meikkipohjista puhuva Mariela Sarkima paljastaa, mikä on kuluttajien saataville tullut ammattimeikkaajien salainen ase. I love me järjestetään tulevana viikonloppuna 18.-20.10. Messukeskuksessa Helsingissä.

I love me -messuilla annetaan neuvoja meikkipohjan tekoon. Kuva: I love me 2018, Messukeskus.
I love me -messuilla annetaan neuvoja meikkipohjan tekoon. Kuva: I love me 2018, Messukeskus.

Kuluttajien kiinnostus tuotteiden alkuperään näkyy I love me -messuilla, missä on vuosi vuodelta enemmän luonnonkosmetiikkaa myyviä yrityksiä. Monella luonnonkosmetiikkayrityksistä on tuotantoa ja tuotekehitystä Suomessa, ja raaka-aineina käytetään kotimaisia luonnon antimia – kasveja, yrttejä ja marjoja. Yksi I love me -messujen ensikertalainen luonnonkosmetiikan puolella on kotimainen Hetkinen, joka pakkaa tuotteensa ekologisiin puupakkauksiin.

  • Huoli omasta hyvinvoinnista ja ympäristön tilanteesta ohjaa meidät arvostamaan ja haluamaan vielä enemmän luonnontuotteita ja luonnonkosmetiikkaa. Puhdas luonto ei ole enää itsestäänselvyys ja jokaisella valinnalla on vaikutusta. Turhaa kemikaalikuormaa on syytä välttää omalla iholla ja ilmassa, jota hengitämme. Osta hyvää ja kestävää tai älä osta lainkaan, neuvoo Hetkinen-yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Mona Isotupa.

Kosmetiikkatuotteiden sisältämät raaka-aineet puhuttavat myös tapahtuman ohjelmissa. Lumenen tuotekehitysjohtaja Tiina Isohanni kertoo, millaisia raaka-aineita Suomen luonnosta saadaan, kuinka kiertotaloutta voidaan hyödyntää sekä mitä kaikkea raaka-aineista selvitetään ennen kuin ne hyväksytään kosmetiikkaan. Lisäksi tapahtumassa keskustellaan mikromuoveista ja niihin liittyvistä EU:n säädöksistä.

Kauneus on hyvinvointia

Ihonhoito on kokonaisvaltaista hyvinvoinnista huolehtimista. Iho on ihmisen suurin elin, ja se heijastelee muualla kehossa olevia ongelmia. Omaa hyvinvointiaan voi oppia tarkastelemaan esimerkiksi kasvoista. Anne Kukkohovi kertoo, mitä kaikkea kokonaisvaltainen kauneudenhoito hänelle merkitsee. Lisäksi Katja Kokon luento esittelee työkaluja ja metodeja, jotka auttavat aktivoimaan kehon omia mekanismeja niin, että se korjaa itse itsensä sisältäpäin. Konkreettisia vaikutuksia ovat muun muassa verenkierron vilkastuminen ja hermoston rauhoittuminen. Messuilla annetaan myös vinkkejä siitä, mistä iho-oireiden syitä kannattaa lähteä etsimään.

Kosmetiikassa yksi megatrendeistä on miesten ihonhoidon esiinmarssi. Erikoiskosmetologi Ville Äikäs neuvoo miehille kaiken oleellisen ihon puhdistuksesta, kosteuttamisesta ja mahdollisten ongelmakohtien hoitamisesta. Miehille suunniteltuja tuotteita on tarjolla useilla yrityksillä.

Ehostuksesta puhuttaessa ammattilaiset nostavat keskiöön meikkipohjan. Meikkaaja Maria Norrman on kiertänyt ympäri maailmaa meikkaamassa elokuvatähtiä sekä malleja, kuten Kate Mossia. Hän neuvoo muun muassa meikkipohjan sävyn valinnassa. Mariela Sarkima antaa vinkit kestävään, luonnollisen hehkuvaan meikkipohjaan ja vinkkaa myös onnistuneen ja näyttävän pikkujoulumeikin tekoon.

  • Iho on tämän hetken kuuma juttu kaikessa, ja nyt trendikästä on luonnollisen kuulas mutta peittävä meikkipohja, joka kestää kasvoilla koko päivän. Myös kansainvälisillä areenoilla näkyy luonnollisia, kuulaan kauniin näköisiä malleja. Lisäksi meikkaajan avuksi ovat tulleet oheistuotteet, kuten kosteussuihkeet, joiden avulla meikkipohjan päälle voi tehdä erilaisia tehosteita. Nämä ovat ammattimeikkaajien salainen ase. Pikkujouluihin ja muihin juhliin meikatessa on tärkeää, että iho tuntuu hyvältä. Lisäksi nostaisin esiin tuuheat, pitkät ja kaarevat ripset sekä klassisen punaisen huulipunan, joka on valittu ihon omaan sävyyn sopivaksi, Mariela Sarkima neuvoo.

I love me -messuilla saa vinkkejä myös hiusten hoitoon ja kampauksiin. Pop up -kampaamosta voi hakea itselleen uuden tyylin tai poimia vinkit luento-ohjelmista. Hiusmuotoilija Mikko Vainio kertoo, miten suosittu curly girl metodi toimii, eli miten loihditaan luonnollisen kiharat hiukset ilman kiharrinta. Stylisti Outi Broux puolestaan antaa täsmävinkit, kuinka hiukset taiotaan edustuskuntoon viidessä minuutissa.

I love me on tyylin, hyvän olon ja itsestä huolehtimisen tapahtumakokonaisuus. Se järjestetään 18.–20.10.2019 Messukeskuksessa Helsingissä. www.iloveme.fi

I love me:n pääyhteistyökumppani on ELLE. Elämästä kuuluu nauttia. Sen kuuluu olla hauskaa, värikästä ja inspiroivaa, aivan kuten on Suomen johtava muotilehti, ELLE.

Messukeskus – Sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | 100.messukeskus.com

OHJELMAPOIMINTOJA

Kosmetiikan trendit

pe 18.10. 16:30, Forum: Pohjoiset raaka-aineet ja sidestreaming | Tiina Isohanni (Lumene)

la 19.10. 14:30, Forum: Miesten ihonhoito – kosmetiikkamarkkinan megatrendi | Ville Äikäs (ROKUA Skincare)

la 19.10. 15:00, Forum: Upeana juhlakauteen. Ammattilaisen täsmävinkit kestävään, luonnollisen hehkuvaan meikkipohjaan. | Mariela Sarkima (NBI Nordic Beauty Import)

20.10. 12:30, Forum: Meikkidemo: 2 erilaista meikkilookkia syksyyn | Maria Norrman, Iina Laine (TwistBe)

Kokonaisvaltainen kauneudenhoito

pe 18.10. 12:00, Forum: Aiheutatko itsellesi iho-ongelmia? | Veera Brücler, Susanna Laine, Kati Partanen (TwistBe)

su 20.10.2019, 13:00, Forum: Holistinen kauneudenhoito ja mitä se tarkoittaa | Anne Kukkohovi (NBI Nordic Beauty Import)

su 20.10.2019, 13:30, Forum: Kokonaisvaltaiset ihonhoidon työkalut | Katja Kokko (Jolie)

Hiukset

la 19.10.2019, 14:00, Forum: Tule ja näe elinvoimaisten hiusten salaisuus | Marika Oinonen (Naviter)

pe 18.10. 15:30, Forum: Ammattilaisen opastus suuren suosion saavuttaneen Curly Girl -metodin saloihin | Mikko Vainio (NBI Nordic Beauty Import)

la 19.10. 16:00, Forum: 5 minuutissa valmiina päivään! | Outi Broux (Remington)

Ohjelma-aikataulut: https://iloveme.messukeskus.com/messuilla/

 

Lisätietoja:

Messukeskus, tiedottaja Riikka Luomanpää, p. 050 540 4231, riikka.luomanpaa@messukeskus.com

www.iloveme.fi

www.facebook.com/iloveme.fi   

IG: @iloveme_official

#iloveme2019

Kuvia I love me -messuilta 2018: https://mediabank.messukeskus.com/kuvat/I+love+me/Kuvat+I+Love+Me+18/

Kuvat

I love me -messuilla annetaan neuvoja meikkipohjan tekoon. Kuva: I love me 2018, Messukeskus.
I love me -messuilla annetaan neuvoja meikkipohjan tekoon. Kuva: I love me 2018, Messukeskus.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää tekemällä kasvua kohtaamisista. Tarjoamme messuille, kokouksiin, kongresseihin ja muihin tapahtumiin 7 muuntautuvaa hallia, 40 erilaista kokoustilaa, 21 ravintolaa, uudistuneen tapahtumahotellin ja täydelliset tapahtumapalvelut. Messukeskus järjestää vuosittain 65 messutapahtumaa ja 1500 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. We host 65 exhibitions and 1,500 meetings and congresses each year providing a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. Over one million visitors take part in the events. | Messukeskus – A century in the centre of events 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kansainvälinen kokonaisuus ja laadukas sisältö houkuttelivat Educa-messuille jälleen ennätysmäärän kävijöitä25.1.2020 17:26:06 EETTiedote

Kasvatus- ja opetusalan ammattitapahtuma Educa päättyi tänään Messukeskuksessa. Tapahtuman uusi kansainvälinen kokonaisuus sekä ajankohtainen ja laadukas sisältö houkuttelivat paikalle alustavien tietojen mukaan ennätysyleisön, 19 300 alan ammattilaista. Educa-messut järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä seuraavan kerran 29.–30.1.2021.

Sairaanhoitajapäivät tuo näkyville hoitotyön arjen uudet haasteet22.1.2020 13:48:01 EETTiedote

Sairaanhoitajapäivät on Suomen suurin hoitotyön koulutus- ja näyttelytapahtuma. Näyttely ja tietoiskuohjelma tuovat esiin työn haasteita ja tarjoavat uutta tietoa ja teknologisia ratkaisuja. Klinikka-lavalla puhutaan muun muassa pelkopotilaiden virtuaalilääkkeestä, terveyshuuhaasta ja uudesta 2020-luvun kansansairaudesta. Sairaanhoitajapäivillä on luvassa myös ajankohtainen katsaus työmarkkinaneuvotteluista. Tapahtuma järjestetään 25.–26.3.2020 Messukeskuksessa Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme