Kotimaan Energia

Kotimaan Energian asiakkaat kerryttivät yli 1,5 miljoonaa ilmaista sähkötuntia vuoden 2017 aikana

Jaa

Kotimaan Energia on ensimmäinen ja ainoa sähköyhtiö, joka palkitsee uskollisia asiakkaitaan ilmaisella sähköllä. Sähkötunti-etu on ollut voimassa nyt lähes vuoden ja saavuttanut asiakkaiden keskuudessa suuren suosion. Kaikkiaan ilmaisia sähkötunteja kerättiin viime vuonna yli 1,5 miljoonaa kappaletta.

Kotimaan Energian Sähkötunti-etu lanseerattiin viime vuoden kesäkuun alussa. Se saavutti asiakkaiden keskuudessa heti suuren suosion.

-Me ajattelemme, että uskolliset, vuodesta toiseen pysyvät asiakkaamme ovat toimintamme kivijalka. He myös ansaitsevat kiitokset palkinnon muodossa, perustelee Kotimaan Energian asiakkuusjohtaja Sanna Lemmetty.

Edun aktivoineille asiakkaille kertyy tunti ilmaista sähköä joka päivä. Vuoden 2017 aikana Kotimaan Energian asiakkaat kerryttivät 1 534 850 ilmaista sähkötuntia. Keskimäärin yksittäinen asiakas keräsi vajaan neljän vuorokauden sähköt veloituksetta.

Suosio ei ole tullut Kotimaan Energialle yllätyksenä.

-Olemme saaneet asiakkailta jatkuvasti positiivista palautetta. Myös asiakastyytyväisyystutkimuksessa kaksi kolmesta piti etua hyvin houkuttelevana. Tulosten perusteella tulemme palkitsemaan asiakkaitamme ilmaisilla sähkötunneilla tulevaisuudessakin, Lemmetty lupaa.

Vuosi 2018 on ensimmäinen täysi kalenterivuosi, jolloin Sähkötunti-etu on voimassa. Enimmillään ilmaista sähköä kertyy 365 tuntia – eli käytännössä asiakas saa parin viikon sähköt ilmaiseksi. Kerrytetyt tunnit hyvitetään asiakkaalle vuosittain heinäkuun sähkön kulutuksesta.

Edun aktivoimalla asiakas kerryttää automaattisesti ilmaisia sähkötunteja kaikille hallinnoimmilleen sähkön käyttöpaikoille. Näin ollen myös kakkosasunnon omaavat asiakkaamme saavat nauttia ilmaisista sähkötunneista mökkikauden aikana.

Edun aktivointi edellyttää sähköistä asiointia Kotimaan Energian kanssa.

-Pyrimme lähettämään asiakkaille mahdollisimman vähän paperia. Tämä on paitsi ympäristöystävällistä, myös nopeampaa ja joustavampaa. Suurin osa asiakkaistamme kokee, että sähköinen asiointi on joka tapauksessa arkipäivää, Lemmetty sanoo.

Lisätietoja

Sanna Lemmetty, asiakkuusjohtaja, puh. 040 709 3777, sanna.lemmetty@kotimaanenergia.fi

Avainsanat

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kotimaan Energia on maanlaajuisesti toimiva itsenäinen sähköyhtiö, joka tarjoaa sähköä kilpailukykyiseen hintaan. Kotimaan Energialta saa myös 100-prosenttisesti alkuperävarmennettua, uusiutuvaa energiaa, joka on yhdistelmä vesi-, tuuli- ja aurinkosähköä. Lisäksi teemme yhteistyötä John Nurmisen Säätiön kanssa, jonka tekee ansiokasta työtä Itämeren puhdistamiseksi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kotimaan Energia