JedX Medcare

Kotimainen JEDX MEDCARE takaa laadukkaiden hengityssuojainten riittävyyden suomalaiselle terveydenhuollolle

Jaa

Monen muun maan tavoin Suomi ei ole asettanut hengityssuojaimien käyttöpakkoa julkisille paikoille, vaan tyytyy edelleen vain suosittelemaan pelkkien maskien käyttämistä. Yhtenä syynä on väläytetty pelkoa siitä, että ajauduttaisiin viime kevään kaltaiseen kaaokseen. Silloin laadukkaita hengityssuojaimia ei ollut riittävästi saatavilla edes terveydenhuollon tarpeisiin, saati yleiseen käyttöön.

-Nyt tämä huoli on turha. Meillä on jatkuvasti varastossa noin miljoona laatusertifioitua suomalaista hengityssuojainta, ja tuotteita syntyy sadantuhannen kappaleen päivävauhdilla lisää, sanoo JedX Medcaren toimitusjohtaja Jari Nurminen.

Valmistamme FFP 2 sekä FFP3 tason suojaimia. Tämän lisäksi tulossa on uusia tuotteita, kuten venttiilisiä hengityssuojaimia sekä suojaimia, joissa on kiinnitys pään takaa korvalenkin sijaan, Jari Nurminen kertoo. Tämä tarkoittaa, että muutaman viikon kuluttua yhtiömme valmistaa noin 200 000 kappaletta FFP2 ja FFP 3 tason hengityssuojainta vuorokaudessa.

Nurmisen mukaan hengityssuojainten käyttö nykyisessä tautitilanteessa on entistäkin tärkeämpää, koska viruksen uudet muodot tarttuvat vieläkin herkemmin.

JedX Medcaren tuotteet ovat erittäin korkealaatuisia ja antavat oikein käytettynä jo FFP2 tasoisena noin 99% suojan käyttäjälleen viruksia ja bakteereita vastaan. Yritys tekee jatkuvasti yhteistyötä VTT:n kanssa sekä tuotetestauksissa että laaduntarkkailussa. Suomalaisina tuotteina JedX hengityssuojaimilla on myös avainlippu.

Yhteyshenkilöt

Jari Nurminen
+358 500 406 280
jari.nurminen@jedx.fi

JedX Medcare
020 741 51 80
info@jedx.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

JedX Medcare

JedX Medcare on perustettu osaksi kansainvälisesti toimivaa JedX logistiikkayhtiötä keväällä 2020. Hengityssuojainten valmistus työllistää tällä hetkellä vakituisesti jo 14 henkilöä, mutta yhtiö rekrytoi jatkuvasti uusia työntekijöitä koulutettavaksi uuden tuotantolinjan käyttöön ottamiseksi. Kuluneen puolen vuoden aikana JedX Medcare on investoinut toimintaan itse noin 1,3 miljoonaa euroa.

Yhtiö haluaa myös kantaa yhteiskuntavastuunsa ja on sen vuoksi lahjoittanut hengityssuojaimia mm. kirkon Diakonia-apuun, vanhusten huoltoon sekä vammaiskuljetuksiin.