Kotipizza perusti lehden
Kotipizza on kasvanut viime vuosina voimakkaasti korostamalla liiketoiminnassaan asiakaskokemusta, digitaalisuutta ja vastuullisuutta. Printtilehden perustaminen tukee ketjun asiakaslähtöisyyttä ja digitaalisten kanavien sisältöjä.
16-sivuinen lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja sitä jaellaan Kotipizza-ravintoloissa. Lehti sisältää muun muassa Kotipizza-yrittäjien ja ketjun työntekijöiden tarinoita sekä tietoa Kotipizzan uutuustuotteista, raaka-aineista ja vastuullisuustyöstä.
”Haluamme tavoittaa asiakkaamme siellä missä he ovat. Ravintolassa paperinen lehti on siihen yhä erittäin toimiva ja ajankohtainen väline”, Kotipizza Groupin toimitusjohtaja Tommi Tervanen sanoo.
”Monella asiakkaalla on pizzaa hakiessaan tai yksin syödessään hetki luppoaikaa. Silloin moni selaa mieluummin laadukasta lehteä kuin plärää kännykkäänsä. Halutessaan lehden saa toki viedä myös mukanaan. Pilottinumero loppui useimmista ravintoloista, joten tällaiselle lukemiselle näyttäisi olevan kysyntää.”
Quattro Stagioni -lehden pilottinumero ilmestyi maaliskuussa. Kesäkuun numero on nyt Kotipizza-ravintoloissa.
Kakkosnumeron kansikuvapoikana on Selviytyjistä selviytynyt entinen alppihiihtäjä Kalle Palander. Lehdessä kerrotaan myös esimerkiksi eri vuosikymmenten suosikkipizzoista sekä Kotipizzan työstä lisäaineiden ja muovijätteen vähentämiseksi.
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Toimitusjohtaja Tommi Tervanen, Kotipizza Group
tommi.tervanen@kotipizzagroup.com, 0207 716 743
Viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Antti Isokangas, Kotipizza Group
antti.isokangas@kotipizzagroup.com, 0207 716 716
Kuva- ja lehtitiedustelut:
Viestintäpäällikkö Sonja Paju, Kotipizza Group
sonja.paju@kotipizzagroup.com, 0207 716 729
Kuvat
Tietoja julkaisijasta
Kotipizza
Kotipizza on suomalainen, vuonna 1987 perustettu pizzaketju, jolla oli tilikauden 2017 lopussa 266 ravintolaa. Kotipizza-ketjun ravintoloiden myynti tilikaudella 2017 oli 106,3 miljoonaa euroa. Yli 99 prosenttia Suomen Kotipizza-ravintoloista on franchisingtoimintaperiaatteella toimivia itsenäisten franchisingyrittäjien johtamia ravintoloita. Franchisingyrittäjä saa käyttöönsä testatun ja kannattavan liikeidean sekä valmiin tuotteen ja tuotemerkin, ketjun tietotaidon ja muut yhteistyön edut.
Kotipizza Group Oyj
Kotipizza-ketju on osa Kotipizza Groupia, johon kuuluvat lisäksi hankinta- ja logistiikkayritys Helsinki Foodstock Oy, vuonna 2015 avattua meksikolaistyyppistä ravintolaketjua Chalupaa operoiva Chalupa Oy sekä joulukuussa 2017 ostettu The Social Burger Joint Oy, joka hallinnoi Social Burgerjoint -ravintolaa ja Social Food -ruokarekkaa. Tilikaudella 2016 Helsinki Foodstockin liikevaihto oli 53,2 miljoonaa euroa ja Chalupa-ketjun ravintoloiden myynti 1,04 miljoonaa euroa. Kotipizza Group -konsernin liikevaihto samalla ajanjaksolla oli 66,6 miljoonaa euroa ja vertailukelpoinen EBITDA 6,73 miljoonaa euroa.
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Kotipizza Group Oy
Vuoden Kotipizza-yrittäjät pyörittävät Suomen suurinta Kotipizza-ravintolaa Rovaniemellä26.3.2024 14:49:53 EET | Tiedote
Kotipizza-ketju palkitsi franchiseyrittäjät Vesa ja Sirpa Säkkisen vuoden yrittäjinä Suomen Franchising-Yhdistyksen Franny Awards -tilaisuudessa. Yrittäjät palkittiin ansiokkaasta yrittäjäurastaan sekä erinomaisesta myynnin kasvusta.
Kotipizza Group mukana perustamassa uutta kasvipohjaisen ruoan Pro Vege -yhdistystä30.11.2023 12:58:23 EET | Uutinen
Kotipizza Group on mukana yhdentoista muun toimijan kanssa perustamassa uutta Pro Vege -yhdistystä. Uuden yhdistyksen tarkoituksena on edistää kasvipohjaisten tuotteiden kehitystä sekä kysynnän ja tarjonnan kasvua Suomessa. Yhdistyksessä toimii laaja joukko suomalaisia elintarvikealan yrityksiä, ruoka-alan toimijoita sekä päivittäistavaraketjuja.
Kotipizzan Ilmastolaskuri palkittiin kansainvälisesti innovatiivisuudesta22.9.2023 16:39:52 EEST | Tiedote
Kotipizzan Ilmastolaskuri palkittiin voittajana European Franchise Awards 2023 -kilpailun Innovation & Sustainability -sarjassa. Sarjassa palkittiin digitalisaatiossa ja vastuullisuudessa erityisesti onnistunut innovatiivinen ketju.
Kotipizzan valikoima laajenee – tulossa ketopizzapohja15.9.2023 08:47:47 EEST | Tiedote
Kotipizza on kehittänyt ketoilijoille sopivaa pizzapohjaa yli kahden vuoden ajan asiakkaiden palautteiden ja toiveiden pohjalta. Nyt Kotipizza lanseeraa Ketoinen Oy:n kanssa täysin uuden viljattoman ja gluteenittoman ketopizzapohjan.
Kotipizza kutsui Helsingin ruokalähetit pizzalle9.5.2023 13:34:39 EEST | Tiedote
Teon tarkoituksena oli osoittaa arvostusta ruokalähettien arvokasta työtä kohtaan sekä kiinnittää huomiota alan pelisääntöihin.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme