Kotona Asuen Seniorihoiva

Kotona Asuen Seniorihoivan hoivapalvelut vahvistuvat - Anna Lång uudeksi toimitusjohtajaksi

Jaa

Kotona Asuen Palvelut Oy on nimittänyt Anna Långin toimitusjohtajaksi vastaamaan Kotona Asuen Seniorihoivan hoivapalveluista 16.8.2021 alkaen.

Anna Lång on kokenut Sote-alan ammattilainen, joka on toiminut alan valtakunnallisissa johtotehtävissä yli kymmenen vuoden ajan. Hän siirtyy Kotona Asuen Seniorihoivaan SOS-Lapsikylän palveluksesta, mitä ennen hän työskenteli Autismisäätiössä. Fysioterapeutin koulutuksen lisäksi Anna Lång on opiskellut liiketoiminnan eri osa-alueita ja hän valmistuu liiketoimintajohtamisen maisteriksi (MBA) vuonna 2022.

”Annan monipuolinen ja pitkä kokemus korkealaatuisten sosiaalipalveluiden toteuttamisesta tuo organisaatioomme arvokasta pääomaa. Tämä yhdistettynä vankkaan kokemukseen liiketoiminnasta ja sen johtamisesta sekä näyttöihin palvelutoiminnan kasvattamisesta teki hänestä luontevan valinnan johtamaan palveluidemme kehittämistä”, Kotona Asuen Seniorihoivan hallituksen puheenjohtaja Samuli Suominen sanoo.

”Aito asiakaslähtöisyys on itselleni ensiarvoisen tärkeää. Olennainen tekijä toimitusjohtajan tehtävään siirtymisessäni oli, että Kotona Asuen Seniorihoivassa laatu on toimintaa ohjaava tekijä, ei vain minimivaatimus. On hienoa päästä kehittämään yhteiskunnallisesti vaikuttavaa yritystä ja sen henkilöstöä kohti tulevaisuutta sekä luoda uusia keinoja tuoda hyvinvointia senioreiden elämään”, Kotona Asuen Palvelut Oy:n toimitusjohtaja Anna Lång sanoo.

”Sote-uudistus tulee osaltaan muuttamaan ostokäyttäytymistä ja tulevaisuuden kannalta ensiarvoisen tärkeää on hallittu kasvu. On tärkeää ymmärtää, miten kasvua johdetaan digitalisaation aikakaudella ja millaisia työkaluja käytämme. Uudistumishaluisille hoiva-alan yrityksille on valtavasti mahdollisuuksia tuoda täysin uudenlaisia ja vaikuttavia ratkaisuja parantamaan senioreiden elämänlaatua”, Anna Lång jatkaa.

Vuonna 2008 perustetun Kotona Asuen Seniorihoivan visiona on muuttaa ikääntymisen kasvot tarjoamalla yksilöllisiä ja kiireettömiä hoivapalveluita, jotka mahdollistavat turvallisen kotona asumisen mahdollisimman pitkään. Kotona Asuen Seniorihoiva toimii pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla Helsingissä, Espoossa, Järvenpäässä, Kauniaisissa, Keravalla ja Vantaalla sekä muualla Suomessa Lahden, Tampereen, Kotkan ja Oulun alueilla.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Samuli Suominen
Hallituksen puheenjohtaja
044 364 2222
Samuli.Suominen@KotonaAsuen.fi

Anna Lång
Toimitusjohtaja
050 353 5255
Anna.Lang@KotonaAsuen.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kotona Asuen Seniorihoiva
Kotona Asuen Seniorihoiva
Valimotie 2
00380 Helsinki

010 841 7400https://www.kotonaasuen.fi/

Vuonna 2008 perustetun Kotona Asuen Seniorihoivan visiona on muuttaa ikääntymisen kasvot tarjoamalla yksilöllisiä ja kiireettömiä hoivapalveluita, jotka mahdollistavat turvallisen kotona asumisen mahdollisimman pitkään. Kotona Asuen Seniorihoiva toimii pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla Helsingissä, Espoossa, Järvenpäässä, Kauniaisissa, Keravalla ja Vantaalla sekä muualla Suomessa Lahden, Tampereen, Kotkan ja Oulun alueilla. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kotona Asuen Seniorihoiva

Ole joulupukkina seniorille -hyväntekeväisyyskampanja tarttuu yksinäisyyden haasteeseen18.10.2021 07:00:00 EEST | Tiedote

Tutkimusten mukaan joka kolmas seniori kokee yksinäisyyttä ja monille heistä joulu on vuoden yksinäisin juhla. Kotona Asuen Seniorihoivan Ole joulupukkina seniorille -hyväntekeväisyyskampanja tarttuu tähän yksinäisyyden haasteeseen jo kahdennentoista kerran. Viime vuonna 10900 lahjoitusta keränneessä kampanjassa kuka tahansa voi ilahduttaa yksinäisiä ikäihmisiä joulukukalla ja tuoda heille jouluilon lisäksi tunteen arvostuksesta. Kampanja on käynnissä 15.11.–19.12.2021.

Korona jarruttanut muistisairauksien varhaista toteamista – tänään vietettävän Alzheimer-päivän teemana muistisairauksien diagnosointi21.9.2021 07:00:00 EEST | Tiedote

Korona-aika on vähentänyt muistisairaiden aktiivisuutta sekä lisännyt eristäytymistä ja yksinäisyyden kokemusta. Samalla muistisairauksien diagnosointi on pandemian aikana hidastunut, koska erikoissairaanhoidon käyntejä on peruttu. Tänään vietetään maailmanlaajuista Alzheimer-päivää, mihin liittyvässä laajassa kansainvälisessä raportissa keskitytään juuri muistisairauksien toteamiseen.

Jouluiloa yli 10 000 vanhukselle – Ole joulupukkina seniorille -hyväntekeväisyyskampanja keräsi ennätysmäärän kukkalahjoituksia18.12.2020 06:00:00 EET | Tiedote

Ole joulupukkina seniorille -hyväntekeväisyyskampanja keräsi tänä vuonna ennätysmäärän kukkalahjoituksia yksinäisille vanhuksille. Kotona Asuen Seniorihoivan toteuttamassa kampanjassa pääkaupunkiseudun, Pirkanmaan, Päijät-Hämeen sekä Kotkan ja Oulun alueiden ikäihmisille lahjoitettiin kaikkiaan 10 900 joulukukkaa. Viime vuonna saavutettu aiempi ennätys ylittyi lähes 3000 lahjoituksella.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme