Vaasan kaupunki - Vasa stad

Kotouttamisen juhlawebinaari 13.11.

Jaa

Tänä vuonna tuli kuluneeksi 30 vuotta siitä, kun Vaasaan saapuivat ensimmäiset pakolaiset vuonna 1990. Kotouttamista juhlitaan webinaarissa 13.11.2020. Ohjelmistossa on maahanmuuton ja kotouttamisen eri vaiheita ja teemoja 1990 – 2010 luvuilta ja lopuksi siirretään katse kohti tulevaisuutta.

Esittäjinä ja puhujina tapahtumassa ovat Tomas Häyry, Kristina Stenman, Nasima Razmyar, Pia Pajunurmi, Kalle Sundelin, Omar Yehia ja Satu Ranta-Tyrkkö. Webinaarin juontaa Emine Ehrström. Ohjelma liitteenä.

– Epävarman koronatilanteen vuoksi alun perin kutsuvieraille suunniteltu juhlaseminaari muutettiin webinaariksi. Tämä mahdollistaa iloksemme sen, että nyt kaikki kotouttamisesta kiinnostuneet voivat osallistua. Luvassa on todella mielenkiintoisia puheenvuoroja ja näkökulmia, lupaa yksi tapahtuman järjestäjistä, hankepäällikkö Petra Winberg.

Ilmoittautua voi 30.10.2020 klo 16 mennessä: Tästä linkistä. Ilmoittautuneille lähetetään myöhemmin linkki, josta webinaariin voi osallistua.

Juhlavuoden taidenäyttely 7.-18.12. pääkirjastossa

Taidenäyttelyssä pääkirjastolla nähdään erilaisia taideteoksia kotouttamiseen liittyen. Teemoina ovat menneisyys, nykyhetki ja tulevaisuus.

– Aika näyttää, mitä kaikkea taidetta onnistumme luomaan etäyhteyksien avulla, pohtii kotouttamisvastaava Hanna Kakko, joka vetää taidenäyttelyn valmisteluun liittyviä työpajoja.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kotouttamispalveluiden esimies ja maahanmuuttajaneuvoston sihteeri Sonja Sulkakoski, puh. 040 161 6380, sonja.sulkakoski@vaasa.fi
Hankepäällikkö Petra Winberg, Talent Coastline Employment –hanke, puh. 040 352 6583, petra.winberg@vaasa.fi
Kotouttamisvastaava Hanna Kakko, puh. 0400 877 217, hanna.kakko@vaasa.fi (Paikalla 19.10. alkaen)

Liitteet

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Kvaliteten upprätthålls starkt inom social- och hälsosektorn20.10.2020 14:50:16 EESTTiedote

Inom social- och hälsosektorn utfördes 29.9-1.10.2020 en auditering över upprätthållandet, genom vilken ikraftvarandet av kvalitetserkännandet för kvalitetsprogrammet Social and Health Quality Standard (SHQS) försäkras inom social- och hälsovårdsservicen. Det finns alltid delområden att förbättra, men i sin helhet är verksamheten av hög kvalitet och följer planenlig utveckling. Särskilt tack fick den utvecklingsvilliga och motiverade personalen.

Laatua ylläpidetään vahvasti sosiaali- ja terveystoimessa20.10.2020 14:50:05 EESTTiedote

Sosiaali- ja terveystoimessa tehtiin 29.9.-1.10.2020 ylläpitoauditointi, jolla varmistetaan Sosiaali- ja terveyspalvelujen laatuohjelman Social and Health Quality Standard (SHQS) laaduntunnustuksen voimassaolo. Aina löytyy parannettavia osa-alueita, mutta kokonaisuudessaan toiminta on laadukasta ja suunnitelmallista kehittämistä. Erityiskiitokset sai kehittämishaluinen ja motivoitunut henkilöstö.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme