WSOY

Koukuttava kirjasarja Kepler62 saa jatkoa. Toinen tuotantokausi starttaa syksyllä 2018.

Jaa

Timo Parvelan, Bjørn Sortlandin ja Pasi Pitkäsen kansainvälinen kirjasarja Kepler62 saa kovasti odotettua jatkoa vuonna 2018. Kirjasarjan toinen tuotantokausi vie lukijansa uuteen maailmaan, jossa entiset säännöt eivät enää päde. Kepler62:n ensimmäisen tuotantokauden vastaanotto on ollut huima - kirjat ovat koukuttaneet lukijansa ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Kepler62 -kirjasarjan ensimmäisen tuotantokauden päättävä kirja Kepler62 Kirja kuusi: Salaisuus ilmestyi lokakuussa. Sarjassa on nyt ilmestynyt kaikkiaan kuusi juonivetoista kirjaa, jotka vievät lukijansa suureen avaruusseikkailuun. Sarjan ensimmäinen kirja Kepler62 Kirja yksi: Kutsu ilmestyi lokakuussa 2015. Kirjat julkaistaan samanaikaisesti Suomessa ja Norjassa.

Kepler62 -kirjasarja on todella löytänyt lukijansa. Sarjan kirjoja lukevat ahmien niin lapset, nuoret kuin aikuisetkin. Vanhemmilta saatu kiittävä palaute kertoo, että Kepler62 on houkutellut kirjojen pariin myös lapsia, jotka eivät aiemmin ole olleet innostuneita lukemisesta. Kirjasarjan suuri suosio on huomattu myös kirjastoissa - kirjoja kysellään ja varataan innokkaasti. WSOY:n lasten ja nuorten kirjojen kustantaja Paula Halkola iloitsee ilmiöstä.

”Kepler62 -sarjan menestys kertoo vahvaa viestiä siitä, että lapset kyllä innostuvat lukemisesta, kun kirja on oikea. Näitä kirjoja rakastavat niin pojat kuin tytötkin hämmästyttävän laajalla ikäskaalalla. On ilo kertoa, että Kepler62 -kirjasarjan toisen tuotantokauden myötä seikkailu jatkuu syksyllä 2018.”

Kirjasarjan suosio ilahduttaa myös kirjailija Timo Parvelaa.

”Pitkällä kirjailijaurallani en ole saanut yhdestäkään kirjastani niin riemastunutta, spontaania ja positiivista palautetta kuin Kepler62 -sarjasta. Olen ylpeä ja iloinen siitä, että olemme Bjørn Sortlandin ja Pasi Pitkäsen kanssa onnistuneet luomaan maailman, johon niin monet ja monenlaiset lukijat haluavat matkustaa kanssamme”.

Kerpler62- sarjaa kirjoittavat yhdessä Timo Parvela ja norjalainen Bjørn Sortland. Sarjassa joukko nuoria lähetetään avaruuteen asuttamaan tuntematonta planeettaa. Pasi Pitkäsen taidokas kuvitus tavoittaa sekä kosmisen pelon että lasten välisen lämmön.

BE PART OF THE STORY – LÄHDE MUKAAN HURJAAN AVARUUSSEIKKAILUUN!

Lisätietoja:
Paula Halkola | kustantaja | Kustannusosakeyhtiö WSOY
paula.halkola@wsoy.fi

Avainsanat

Kuvat

Lataa
Bjørn Sortland, Timo Parvela ja Pasi Pitkänen. Kuva:Otto Virtanen
Bjørn Sortland, Timo Parvela ja Pasi Pitkänen. Kuva:Otto Virtanen
Lataa

Tietoja julkaisijasta

WSOY
WSOY
Lönnrotinkatu 18 A
00120 Helsinki

010 5060 200http://www.wsoy.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta WSOY

Tiedote: Tommi Kinnusen uutuusromaania Ei kertonut katuvansa on myyty kahden ensimmäisen viikon aikana jo 15 000 kappaletta1.9.2020 14:06:50 EESTTiedote

Tommi Kinnusen uutuusromaani Ei kertonut katuvansa on löytänyt heti ensimmäisten myyntiviikkojen aikana runsaasti lukijoita niin painetun kirjan kuin ääni- ja e-kirjan parissa. Ei kertonut katuvansa kuvaa viiden naisen kotimatkaa pohjoisnorjalaiselta vankileiriltä poltetun Lapin läpi. Teos on saanut niin kriitikoilta kuin lukijoiltaan erittäin myönteisen vastaanoton.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme