Kokkolan kaupunki

Koulujen kevätjuhlajärjestelyt

Jaa

Kokkolan sivistyskeskus on päivittänyt huhtikuun alussa annettua ohjeistusta, joka koskee koulujen kevätjuhlien järjestämistä. Kouluilla on mahdollisuus kutsua kevätjuhliin kouluasteen päättävien oppilaiden huoltajat (esiopetus, 6. ja 9. luokka), mikäli juhla voidaan toteuttaa terveysturvallisesti.

Koska koulujen tilat ovat eri kokoisia, kukin koulu tekee päätöksen omalta osaltaan ja tiedottaa käytännöstä huoltajille.

Kouluissa kevätjuhlavalmisteluja tehdään jo hyvissä ajoin ennen juhlan toteutumista. Koulut ovat suunnitelleet kevätjuhlansa aikaisemmin annetun ohjeistusten ja omien käytäntöjensä pohjalta, eikä sivistyskeskus edellytä kouluja tässä tilanteessa muuttamaan suunnitelmiaan.

THL:n ja OKM:n 1.3.2022 antama yhteinen valtakunnallinen suositus perusopetuksen järjestäjille on edelleen voimassa ja sitä tulee noudattaa. Isoja yleisötilaisuuksia järjestettäessä tulee huomioida väljyys- ja hygieniasuositukset.

Tietoja julkaisijasta

Kokkola. Meillä on laajempi horisontti

Kokkolan kaupunki on Keski-Pohjanmaan kaksikielinen maakuntakeskus, jossa asukkaita on noin 48.000. Kokkolan elinkeinoelämän veturi on kansainvälisestikin merkittävä kemianteollisuuden keskittymä, jota täydentävät Suomen suurin raideliikenne- ja panamaxsatama sekä monipuolinen yritystoimijoiden verkosto. Myös monipuoliset tapahtumat, matkailu ja loma-asuminen tuovat kaupunkiin kävijöitä.

Kuningas Kustaa II Aadolf perusti Kokkolan kaupungin 400 vuotta sitten Pohjanlahden rannalle. Meri on tuonut mukanaan vahvat kaupan ja logistiikan perinteet merenkulusta ja laivanrakennuksesta teollisuuteen ja sivistykseen. Sijainti meren ja lentoyhteyksien äärellä, pääradan ja E8-tien varrella varmistaa niin ihmisten, tavaroiden kuin ideoidenkin liikkuvuuden.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kokkolan kaupunki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme