Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Koululaisten iltapäivätoimintaan ehtii vielä hakea ensi syksyksi

Jaa

Helsingin kaupungin järjestämän iltapäivätoiminnan haku toimintakaudelle 2018-2019 on käynnissä 27.4.2018 saakka. Iltapäivätoiminta on pienille koululaisille ohjattua vapaa-ajan toimintaa, jossa korostuu lasten omat leikit, ulkoilu, rentoutuminen ja kavereiden tapaaminen.

Leikkipuistojen iltapäivätoiminta on maksutonta. Leikkipuistoissa voi osallistua maksulliseen välipalaan. Koulujen järjestämästä iltapäivätoiminnasta peritään 100-120 euron kuukausimaksu, johon voi hakea maksuhuojennusta.

Hakulomakkeita saa kaikista iltapäivätoiminnan toimipaikoista: kouluilta, leikkipuistoista sekä verkosta. Haku-/ilmoittautumislomake palautetaan määräaikaan mennessä sen leikkipuiston tai koulun iltapäivätoimintaan, johon ensisijaisesti haetaan. Päätös leikkipuistojen iltapäivätoiminnan paikasta postitetaan huoltajalle 1.6.2018 mennessä ja koulujen iltapäivätoimintaan 29.6.2018 mennessä. Toimintakausi alkaa torstaina 9.8.2018. 

Lisätiedot johtavilta leikkipuisto-ohjaajilta ja aluekoordinaattoreilta.

Täältä löydät perusopetuksen toimintapaikat ja leikkipuistot.

Perusopetuksen iltapäivätoiminta

Leikkipuistojen iltapäivätoiminta

Luonto- ja liikuntapainotteinen iltapäivätoiminta laajenee ensi syksynä

Lisätietoja:

leikkipuisto- ja iltapäivätoiminnan päällikkö Hanna Linna, hanna.linna@hel.fi, 
puh. 050 5680661

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

viestintäpäällikkö Essi Eranka
puh. 09 310 74342, 040 568 1369
s-posti: essi.eranka@hel.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Töysänkatu 2 D
00510 Helsinki

09 310 44986https://www.hel.fi/kasvatuksen-ja-koulutuksen-toimiala/fi

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala huolehtii Helsingin kaupungin varhaiskasvatuksesta, esiopetuksesta, perusopetuksesta ja lukiokoulutuksesta, suomenkielisestä ammatillisesta koulutuksesta sekä vapaasta sivistystyöstä. Toimialaan kuuluu neljä palvelukokonaisuutta: varhaiskasvatus ja esiopetus, perusopetus, lukio- ja ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö, ruotsinkieliset palvelut sekä hallinto. Seuraa meitä @HelsinkiOppii, @LastenHelsinki, @tyovaenopisto, @Hforsarbis ja @StadinAO

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme