Vaasan kaupunki - Vasa stad

Kouluun ilmoittautuminen alkaa 7.1.2020

Jaa

Ilmoittautuminen perusopetuksen ensimmäiselle luokalle sekä aamu- ja iltapäivätoimintaan alkaa Vaasassa 7.1.2020. Molempiin ilmoittaudutaan sähköisesti Wilma-ohjelmassa.

Kuva: Christoffer Björklund
Kuva: Christoffer Björklund

Perusopetuksen ensimmäiselle luokalle ilmoittaudutaan ajalla 7.–19.1.2020. Ilmoittautuminen tehdään sähköisesti osoitteessa https://wilma.vaasa.fi. Perusopetukseen ilmoitetaan kaikki vuonna 2013 syntyneet lapset sekä aiemmin syntyneet lapset, jotka eivät ole vielä aloittaneet koulunkäyntiään.

Esiopetuksessa olevien lasten huoltajilla on jo Wilma käytössä. Huoltajat voivat tarvittaessa pyytää Wilma-tunnuksia esiopetusryhmän opettajilta.

Lähikoulu nähtävillä Wilmassa

Wilmassa on nähtävillä lapselle osoitettu lähikoulu. Vanhemmat voivat halutessaan anoa koulun vaihtoa ja/tai painotettua opetusta (musiikkiluokat, kaksikielinen ja englanninkielinen opetus) täyttämällä anomuksen Wilmassa.

Kaksikielisestä (suomi-englanti) ja englanninkielisestä opetuksesta järjestetään infotilaisuus Suvilahden koululla torstaina 9.1.2020 klo 18-19. Tilaisuus on kaksikielinen (englanti-suomi).

Musiikkiluokkien toimintaan pääsee tutustumaan torstaina 9.1.2020 klo 18 alkaen Onkilahden yhtenäiskoulun alaluokkien ruokalassa (Vuorikatu 7).

Aamu- ja iltapäivätoimintaan hakeminen

Koulupäivisin klo 8-16 järjestettävään aamu- ja iltapäivätoimintaan voivat hakea ensimmäisen ja toisen vuosiluokan oppilaat. Toimintaan voivat hakea mukaan myös vuosiluokasta riippumatta ne oppilaat, joilla on perusopetuslain mukainen päätös erityisestä tuesta. Toiminta on maksullista.

Aamu- ja iltapäivätoimintaan ilmoittaudutaan 7.1.–15.2.2020 osoitteessa https://wilma.vaasa.fi.

Toivotamme uudet koululaiset tervetulleeksi kouluyhteisöön ja uusien ystävien pariin! 

Yhteyshenkilöt

suomenkielinen perusopetus, vt. koulutoimenjohtaja Kari Nummela, 040 757 4702, kari.nummela@vaasa.fi
ruotsinkielinen perusopetus, vt. koulutoimenjohtaja Marianne West, 040 777 3225, marianne.west@vaasa.fi

Kuvat

Kuva: Christoffer Björklund
Kuva: Christoffer Björklund
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme