Kreate Group Oyj

Kreate Rata Oy sulautuu Kreate Oy:hyn – organisaatiorakenne selkeytyy

Jaa
Kreate Group Oyj on päättänyt sulauttaa kokonaan omistamansa tytäryhtiön Kreate Rata Oy:n toiseen tytäryhtiöönsä Kreate Oy:hyn. Sulautumisen tavoitteena on yksinkertaistaa yhtiörakennetta ja tehostaa toimintaa.
Kreate Rata Oy sulautuu Kreate Oy:hyn. Tavoitteena selkeyttää organisaatiorakennetta ja tehostaa toimintaa.
Kreate Rata Oy sulautuu Kreate Oy:hyn. Tavoitteena selkeyttää organisaatiorakennetta ja tehostaa toimintaa.

– Kreate Oy ja Kreate Rata Oy ovat toteuttaneet tiiviissä yhteistyössä jo useita hankkeita, ja arjen työssä olemme samaa keltamustaa joukkuetta. Yhdistymisen myötä organisaatiorakenteemme selkeytyy ja pystymme hyödyntämään henkilöstömme ammattitaitoa ja kalustoamme tehokkaammin monipuolisilla hankkeillamme, kertoo Kreate Groupin toimitusjohtaja Timo Vikström.

Sulautumisella ei ole vaikutusta Kreaten johtoryhmään tai sen toimintaan. Ratarakentamisen johtaja Timo Leppänen jatkaa johtoryhmän jäsenenä ja yksikön johtajana. Kreate Rata on toteuttanut monipuolisia rata- ja raidehankkeita Suomessa. Syyskuussa 2022 se laajensi toimintojaan sähkörata- ja turvalaiteliiketoimintoihin. Ratarakentamisen toiminnot siirtyvät kokonaisuudessaan Kreate Oy:lle sulautumisen yhteydessä.

Yhdistymisen arvioidaan tapahtuvan huhti-toukokuussa 2023 ja se vaikuttaa vain Kreaten Suomen toimintoihin. Kreate Rata Oy:n henkilöstö siirtyy Kreate Oy:n palvelukseen ja Kreate Rata Oy:n oikeudet ja velvollisuudet siirtyvät Kreate Oy:lle. Ennen sulautumisen toteuttamista Kreate on yhteydessä asiakkaisiinsa ja muihin yhteistyökumppaneihinsa.

Kreaten Suomen toimintojen uusi organisaatiorakenne:

  • Kreate Group Oyj, Nasdaq Helsinkiin listattu emoyhtiö
  • Kreate Oy tarjoaa kaikki rakentamisen palvelut: sillanrakentaminen ja -korjaus, pohja- ja insinöörirakentaminen, väylärakentaminen, ratarakentaminen sekä kalliorakentamiseen ja kiertotalouteen liittyvät palvelut
  • KFS Finland Oy on Kreate Oy:n puoliksi omistama yhteisyritys, joka tarjoaa monipuoliset erikoispohjarakentamisen ratkaisut

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kreate Rata Oy sulautuu Kreate Oy:hyn. Tavoitteena selkeyttää organisaatiorakennetta ja tehostaa toimintaa.
Kreate Rata Oy sulautuu Kreate Oy:hyn. Tavoitteena selkeyttää organisaatiorakennetta ja tehostaa toimintaa.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Kreate Group Oyj
Kreate Group Oyj
Haarakaari 42
04360 Tuusula

https://kreate.fi/

Kreate Group on Suomen johtavia infrarakentajia. Yhtiö tarjoaa ratkaisuja siltoihin, teihin ja ratoihin, ympäristö- ja pohjarakentamiseen, kiertotalouteen sekä geoteknisiin tarpeisiin. Vaativien kohteiden erikoisosaaja panostaa kokonaisvaltaiseen laatuun ja kustannustehokkuuteen. Konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli noin 238 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää yli 400 henkilöä. Kreate Group on listattu Nasdaq Helsinkiin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kreate Group Oyj

Neuvottelut Sulkavuoren keskuspuhdistamolla kevytyrittäjinä työskennelleiden ukrainalaisten siirtymisestä työsuhteeseen etenivät3.2.2023 13:12:08 EET | Tiedote

Kreate tiedotti torstaina 2.2. TYL Sulkavuoren tehneen päätöksen kevytyrittäjyyden lopettamisesta Sulkavuoren keskuspuhdistamon hankkeella sekä alihankintayrityksen halukkuudesta palkata kaikki noin 20 kevytyrittäjää työsuhteeseen. Asiaa on käyty läpi perjantaina yhdessä ukrainalaisten kanssa, päätös asiaan saataneen alkuviikosta. Taustalla on Rakennusliiton julkisuuteen nostamat epäilyt, joiden pohjalta Kreate on käynnistänyt laajamittaisen selvitystyön.

Kreaten selvitys Sulkavuoren keskuspuhdistamon hankkeella on edennyt – kevytyrittäjille tarjotaan jatkoa työsuhteessa2.2.2023 17:51:05 EET | Tiedote

Sulkavuoren keskuspuhdistamon hankkeessa pääurakoitsijana toimiva TYL Sulkavuori eli Kreate Oy:n ja Aki Hyrkkönen Oy:n muodostama työyhteenliittymä on Kreaten johdolla selvittänyt Rakennusliiton julkisuuteen nostamia epäilyjä TYL Sulkavuoren alihankintaketjun palkanmaksuun ja kevytyrittäjyyteen liittyen. Lisäksi on aloitettu kaikkien muiden TYL Sulkavuoren alihankintaketjujen ja niihin liittyvien sopimusten kokonaisvaltainen selvitystyö, joka on edelleen käynnissä.

Ennätyksellinen Melon padon paalutustyömaa valmistui Nokialla – Suomen syvin porapaaluseinärakenne esitellään nyt myös pohjarakentamisen ammattilaisille19.1.2023 08:03:43 EET | Tiedote

Suomen ensimmäinen maapatoon rakennettu porapaaluseinä ja samalla Suomen syvin porapaaluseinärakenne takasi Melon vesivoimalaitoksen tiivistämisen menestyksekkäästi Nokialla. KFS Finlandin toteuttamassa ainutlaatuisessa korjausurakassa porattiin yhteensä 4 500 neliömetriä teräksistä porapaalua haastavaan kalliopintaan. Vaativan pohjarakentamisen taidonnäyte esitellään pohjarakentamisalan ammattilaisille Teräspaalupäivässä 19.1.2023 Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme