Apollomatkat

Kreikan matkailuministeriö ja Apollo Travel Group aloittavat yhteistyön

Jaa
Yhteistyö tähtää urheilumatkailun kehittämiseen Kreikassa. Aktiivi- ja liikuntalomien suosio kasvaa kansainvälisesti, ja sen myötä myös Apollolla panostetaan nyt sporttihotelleihin.

Tammikuussa Kreikan matkailuministeri Vassilis Kikilias tapasi yhteistyön tiimoilta Apollo Travel Groupin toimitusjohtajan Leif Vase Larsenin sekä kaupallisen johtajan Nina Hornewallin.

Apollo on Pohjoismaiden johtava Kreikan matkoja järjestävä matkanjärjestäjä. Tänä vuonna Apollon on tarkoitus viedä Kreikkaan yhteensä 500 000 matkailijaa Norjasta, Ruotsista, Suomesta ja Tanskasta.

Aktiivilomien suosio kasvaa

Apollo kasvattaa tämän vuoden aikana pohjoismaisesti aktiivilomien määrää jopa 20 prosenttia vuoteen 2019 verrattuna. Tänä kesänä avataan myös kaksi uutta Apollo Sports -hotellia: Levante - powered by Playitas Rodoksella sekä Porto Myrina - powered by Playitas Limnoksella. Ennestään Apollon valikoimassa on kaksi urheiluhotellia Kreikassa, yksi Kreetalla ja yksi Sivotassa Kreikan mantereella.

Paljon potentiaalia

Matkailuministeri Kikilia korosti tiedotustilaisuudessa sopimuksen merkitystä ja kertoi, että urheilumatkailussa on paljon potentiaalia. Viimeisimmät matkailutrendit osoittavat että terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät matkat sekä seikkailumatkat ja luontoelämykset kasvattavat suosiotaan. Nämä painopistealueet on huomioitu myös ministeriön tavoitteissa. Hän kertoi myös, että urheilumatkailua korostamalla voidaan pidentää matkailukautta ja parantaa koko matkailutuotetta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Apollomatkat
Apollomatkat
Aleksanterinkatu 46 A
00100 Helsinki

http://www.apollomatkat.fi

Apollo on Pohjoismaiden johtavia matkanjärjestäjiä. Järjestämme tilauslentomatkoja, reittilentopohjaisia matkoja, treenimatkoja, risteilyjä ja kiertomatkoja. DER Touristik Nordic AB:n muodostavat Apollo Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa ja Suomessa, golfmatkoja järjestävä Golf Plaisir, luksusmatkoja järjestävä Lime Travel sekä hyvinvointikeskus Playitas Fuerteventuralla.

Suomessa Apollomatkojen valikoimaan kuuluvat valmismatkat kohteisiin Välimerellä, Lähi-idässä, Kaakkois-Aasiassa ja Kanariansaarilla sekä kaupunkilomat kaikkialle maailmaan. Apollomatkat tarjoaa parhaat 4- ja 5-tähden hotellit.

Apollomatkoilla oli v. 2019 n. 80 000 tyytyväistä matkustajaa ja se on Suomen neljänneksi suurin matkanjärjestäjä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Apollomatkat

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme