Arvo Piiroinen Oy

Kristian Johansson Piiroisen sopimusvalmistuksen liiketoimintajohtajaksi

Jaa
Piiroisen alihankintapalvelujen ja sopimusvalmistuksen liiketoimintajohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty Kristian Johansson.

Johanssonilla on 15 vuoden kokemus metallikomponenttien sopimusvalmistuksesta ja pintakäsittelystä. Aurajoki Oy:ssä uransa aloittanut Kristian on ollut myös Laitila Coating Oy:n perustajaosakas. Viime vuodet hän toiminut myyntitehtävissä taloushallinnon ohjelmistoalalla.

Johansson tuo Piiroiselle lisää ymmärrystä kokonaispalvelun toteuttamisesta suunnittelusta kokoonpanoon sekä osaamista valmistuksen kustannusten budjetoinnista. Asiakkaille tämä näkyy entistä tehokkaampana toimintana ja edullisempina hintoina.

“Taloushallinnon osaamiseni yhdistettynä tuotannon ymmärtämiseen luo jatkossa vahvan pohjan Piiroisen alihankinta- ja sopimusvalmistuspalveluille.”
- Kristian Johansson, liiketoimintajohtaja, Piiroinen

Piiroinen vaikutti Kristianin mielestä kokonaisuudessaan kiinnostavalta työnantajalta ja mielenkiintoiset referenssit lisäsivät halua hypätä remmiin. Lopullisen sinetin päätökselle antoi yrityksen vastuullisuuteen tähtäävä strategia.

Kaarinalainen perheenisä on intohimoinen jääkiekkoilija. Hän on tyytyväinen, että saa jatkaa jatkossakin TPS Urheiluaamuissa, sillä Piiroinen on Kristianin edellisen työnantajan tavoin TPS:n yrityskumppani.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mikko Lietzen
040 351 6225
mikko.lietzen@piiroinen.com

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Arvo Piiroinen Oy
Arvo Piiroinen Oy
Tehdaskatu 28
24100 Salo

https://www.piiroinen.com