Kymenlaakson Sähkö Oy

KSOY:lle jälleen Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustus

Jaa
Kymenlaakson Sähkö on saavuttanut Suomen innostavimmat työpaikat 2022-tunnustuksen. Tunnustus jaetaan vuosittain Eezy Flown henkilöstötutkimuksessa parhaisiin tuloksiin yltäneille organisaatioille.

KSOY:n henkilöstön ilmapiiritutkimus toteutettiin lokakuussa 2022 ja siihen vastasi henkilöstöstä 87 prosenttia. Tutkimuksen mukaan KSOY:n People Power indeksi on 75,5. PeoplePower indeksi on samaa tasoa kuin edellisessä tutkimuksessa vuonna 2020, ja selvästi paremmalla tasolla kuin suomalaisissa toimihenkilövaltaisissa organisaatioissa keskimäärin. PeoplePower-luokituksessa mitataan työyhteisön sitoutumista, johtamista, omistautumista ja suorituskykyä.

- Energiakriisi vaikutti yhtiön toimintaan monella tapaa viime vuonna. Esimerkiksi asiakaspalveluun tapahtuvien yhteydenottojen määrä kasvoi yli 30 prosentilla.  Lisääntyneestä työmäärästä ja haasteellisesta vuodesta huolimatta olemme onnistuneet säilyttämään yhtiössä kannustavan ja mielekkään työilmapiirin, sanoo toimitusjohtaja Aku Pyymäki.

Tutkimuksen tuloksissa suurimmat positiiviset muutokset liittyvät työn mielenkiintoisuuteen, henkilöstön kuulemiseen ja esihenkilötyössä onnistumiseen. Kehitystä suunnataan jatkossa erityisesti työkuorman lisääntymisen seurantaan, tiedonkulun parantamiseen sekä yksiköiden tavoitteiden selkeyttämiseen. Tutkimustulosten mukaan vahvuuksia löytyy myös henkilöstön hyvinvoinnista, päätöksenteon tehokkuudesta ja muutosten toteuttamisesta.

Henkilöstön ilmapiiritutkimus toteutetaan KSOY:ssä kahden vuoden välein. Tutkimuksen tavoitteena on parantaa tuloksellisuutta kasvattamalla henkilöstön omistautuneisuutta, tunnistaa organisaation vahvuuksia ja kehittämisalueita oman työn, lähityöyhteisön ja koko organisaation osalta sekä edesauttaa osallistavamman työkulttuurin kehittämistä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kymenlaakson Sähkö Oy
Kymenlaakson Sähkö Oy
Yhdystie 7
47200 Elimäki

Vaihde 05 778 01https://www.ksoy.fi

Kymenlaakson Sähkö on kaupunkien ja kuntien omistama energiakonserni, jonka pääliiketoiminnot ovat energian tuotanto, myynti ja verkkotoiminta. Konsernin muodostavat energialiiketoimintaa harjoittava Kymenlaakson Sähkö Oy ja sen kokonaan omistama tytäryhtiö, verkkoliiketoimintaa harjoittava Kymenlaakson Sähköverkko Oy.  

Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 135 miljoonaa euroa, ja konsernissa työskentelee noin 60 asiantuntijaa. Olemme alueemme merkittävin energiayhtiö asiakasmäärällä mitattuna. Palvelemme yli 100 000 asiakasta pääasiassa neljän maakunnan alueella — Kymenlaakson lisäksi Etelä-Karjalassa, Uudellamaalla sekä Päijät-Hämeessä. Toimipaikkamme sijaitsevat Kouvolan Elimäellä ja Kotkassa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kymenlaakson Sähkö Oy

Kymenlaakson Sähkö laskee yleisimpien toistaiseksi voimassa olevien sopimusten käyttömaksuja 50 prosentilla 1.5.2023 lähtien6.2.2023 08:05:26 EET | Tiedote

KSOY laskee 50 prosentilla lähes kaikkien toistaiseksi voimassa olevien sopimusten verollisia käyttömaksuja toukokuun alussa. Esimerkiksi KSOY Jatkuva- ja Perus-sopimusten yleissähkön verollinen käyttömaksu on alennuksen jälkeen 13,30 snt/kWh (alv. 24 %). Sähkön veroton hinta laskee vielä enemmän eli 56 prosenttia, koska sähköenergian määräaikainen arvonlisäveron alennus päättyy toukokuun alussa ja arvonlisävero nousee takaisin 24 prosenttiin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme