Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT

KT:n valtuuskunta hyväksyi kunta-alan neuvottelutuloksen

Jaa

Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT:n valtuuskunta hyväksyi 6.6. kokouksessaan neuvottelutuloksen, joka on saatu aikaan KT:n, Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKOn ja Julkisen alan unioni JAUn kesken.

Valtuuskunnan päätös edellyttää kuitenkin, että myös JAU ja JUKO hyväksyvät tämän erillissopimuksen kunta-alan työ- ja virkaehtosopimusten soveltamisesta. Neuvottelutulos käsitellään kaikkien osapuolten hallinnoissa, minkä jälkeen sovituista sisällöistä kerrotaan tarkemmin.

Kunta-alan työriitaan on haettu ratkaisua kevään ajan neuvotellen ja sovitellen niin valtakunnansovittelijan kuin sovittelulautakunnankin johdolla. KT:n valtuuskunta hyväksyi aiemmin sovittelulautakunnan 11.5. antaman sovintoehdotuksen, jonka pohjalta neuvotteluja erillissopimuksesta on jatkettu ehdotuksen hyväksyneiden JAUn ja JUKOn kanssa.

Lisätiedot:

KT:n valtuuskunnan puheenjohtaja Kirsi-Marja Lievonen, puh. 040 570 5593
KT:n toimitusjohtaja Markku Jalonen, puh. 040 547 7710

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

KT:n valtuuskunnan puheenjohtaja Kirsi-Marja Lievonen, puh. 040 570 5593
KT:n toimitusjohtaja Markku Jalonen, puh. 040 547 7710

Tietoja julkaisijasta

Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT
Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT
Toinen linja 14
00530 HELSINKI

09 7711https://www.kt.fi/

Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT on työnantajajärjestö, joka ajaa kuntien, kuntayhtymien ja hyvinvointialueiden etuja työmarkkinoilla, sekä työmarkkinakeskusjärjestö, joka edustaa kunta- ja hyvinvointialuetyönantajia valtakunnallisissa työmarkkinaneuvotteluissa sekä kolmikantayhteistyössä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme