Osuuskauppa Hämeenmaa

”Kuin uusi kauppa” – Metsäpellon Salen uudistus raikasti koko myymälämiljöön

Jaa

Sale Metsäpellon uudistunut ilme on nykyaikaisempi ja samalla raikkaampi. Miljöön lisäksi remontissa uudistettiin palveluja: myymälässä on nyt asiakkaiden toivoma paistopiste, minkä lisäksi asiointia helpottamaan ja sujuvoittamaan saatiin kaksi pikakassaa. Remonttiavajaisia vietetään torstaina 27. elokuuta eli samana päivänä, kun Sale Metsäpelto täyttää 10 vuotta.

Mitä sinä toivot lähikaupaltasi?

Lahtelaisen Sale Metsäpellon uudistusta lähdettiin toteuttamaan sillä ajatuksella, että asiakkaiden toiveisiin ja tarpeisiin voitaisiin vastata entistä paremmin.

– Miljöö päivitettiin suurilta osin. Myymälä sai uudistuksen myötä avaruutta ja on nyt entistä helpomman asioinnin Sale-kauppa, ryhmäpäällikkö Essi Laine kertoo.

– Miljööuudistus oli melkoinen, myymälän ilme muuttui selvästi. Asiakkaamme antoivat jo remontin aikana positiivista palautetta ja totesivat, että hyvältä näyttää, vt. myymäläpäällikkö Sari Hämäläinen lisää.

Uutta on myös paistopiste, jota niin tutut kuin uudetkin asiakkaat ovat Sale Metsäpeltoon toivoneet.

– Paistopiste on kovasti odotettu uutuus. Lähdemme liikkeelle perusvalikoimalla, kuten voicroissanteilla, riisi- ja lihapiirakoilla sekä makeilla viinereillä, mutta jatkossa pyrimme toki toteuttamaan mahdollisia asiakastoiveita, Sari Hämäläinen sanoo.

Myymälään tuli uudistuksen myötä kaksi pikakassaa helpottamaan ja sujuvoittamaan asiointia. Lisäksi vanha kassalinjasto uusittiin.

Kymmenvuotisjuhlat uudella ilmeellä

Sale Metsäpellon uudistettu hedelmä- ja vihannesosasto huokuu tuoreutta ja paikallisuutta. Sen valikoimaa on kohdennettu entistä paremmin paikallisen asiakaskunnan mieltymyksiä vastaavaksi.

– Makeisten ja snacksien osalta tuotevalikoimia on nyt laajennettu, ja uudenlaista tarjontaa on tuotu myös eläinruokavalikoimaan, Essi Laine mainitsee.

Sari Hämäläinen ja muu myymälähenkilöstö iloitsevat onnistuneesta uudistuksesta.

– Melkein kuin olisimme saaneet uuden kaupan, vaikka kiinteistö ei vaihtunut – samaa ovat työntekijätkin sanoneet, myymäläpäällikkö hymyilee.

Uudistetun myymälän avajaisia vietetään huomenna torstaina 27. elokuuta, jolloin on kulunut tasan kymmenen vuotta siitä, kun Lahden Metsäpeltoon avattiin uusi Sale-myymälä.

Yhteyshenkilöt

Osuuskauppa Hämeenmaa, ryhmäpäällikkö Essi Laine, 050 590 6942
Osuuskauppa Hämeenmaa, vt. myymäläpäällikkö Sari Hämäläinen, 041 730 3217

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Hämeenmaa
Osuuskauppa Hämeenmaa
Apilakatu 2, PL 41
15610 Lahti

03-8130 11http://www.hameenmaa.fi

Hämeenmaa – 165 000 asiakasomistajan omistama paikallinen yritys

Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä, 21 kunnan alueella. Hämeenmaa on alueensa suurin yritys, joka työllistää noin 2 950 kanta- ja päijäthämäläistä. Osuuskaupan omistavat sen asiakasomistajat, ja Hämeenmaalla omistajia on jo yli 165 000. Edullisten ja luotettavien kauppapalvelujen lisäksi omistajuus palkitsee muun muassa kuukausittaisena Bonuksena. Tuloksensa Hämeenmaa käyttää jäsentensä palveluiden ja verkostonsa kehittämiseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Hämeenmaa

Lahden Seurahuoneelle kestävän matkailun Sustainable Travel Finland -merkki20.11.2020 15:15:00 EETTiedote

Visit Finland on myöntänyt Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneelle Sustainable Travel Finland -merkin. Tunnustuksen saaneet yritykset täyttävät matkailua edistävän Visit Finlandin luoman kriteeristön, joka huomioi niin taloudellisen, ekologisen, sosiaalisen kuin kulttuurisenkin kestävyyden. Seurahuone on ensimmäinen Lahden seudulla Sustainable Travel Finland -merkin saanut toimija.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme