Viisas Elämä Oy

Kuinka olla ihminen?

Jaa

Ruby Wax, amerikkalainen koomikko, näyttelijä, kognitiivisen terapian maisteri ja mielenterveyden puolestapuhuja, on tehnyt käsikirjan siitä Kuinka olla ihminen (Viisas Elämä, 2019).

Ruby Wax
Ruby Wax

Runsaalla huumorilla höystetyssä mindfulness-oppaassa itsekin masennuskausista kärsinyt Wax pohtii yhdessä neurotieteilijän ja buddhalaismunkin kanssa, pystyykö kykymme empatiaan ja myötätuntoon pelastamaan meidät ja maailman omalta itseltämme. Kirja on kiehtova ja informatiivinen kooste mielestä, ruumiista, aivoista ja tietoisuudesta. Seksiäkin käsitellään, virkistävän lyhyesti:

Ruby kysyy munkilta, milloin tämä on viimeksi harrastanut seksiä. Munkki vastaa, että 25 vuotta sitten. ”Se aihe olikin sitten siinä”, toteaa Ruby.

Kuinka olla ihminen -Käsikirja sisältää kaikenikäisille sopivia mindfulness-harjoituksia.

Ruby Waxille on myönnetty vuonna 2015 brittiläisen imperiumin upseerin arvonimi työstään mielenterveyden hyväksi. Hänen kirjansa ovat useaan otteeseen nousseet The Sunday Times -lehden bestsellereiksi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Sanna Salmevaara
tiedotuspäällikkö
044 980 3071
tiedotus@viisaselama.fi

Viisas Elämä Oy
Mekaanikonkatu 19 A
00880 Helsinki

Kuvat

Ruby Wax
Ruby Wax
Lataa
Kuinka olla ihminen - kansikuva
Kuinka olla ihminen - kansikuva
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Viisas Elämä Oy
Viisas Elämä Oy
Mekaanikonkatu 19 A
00880 HELSINKI

http://www.viisaselama.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Viisas Elämä Oy

Suolistoa hoitamalla superaivot!26.6.2019 10:15:00 EESTTiedote

Miten ruuansulatusta parantamalla ja mikrobikantaa vahvistamalla voi saada terveemmät aivot, paremman keskittymiskyvyn, mielialan ja stressinsietokyvyn? Kotimainen uutuuskirja Suolistoa hoitamalla superaivot – Viisi askelta parempaan työtehoon ja palautumiseen antaa tähän vastauksen (Viisas Elämä 2019). Teoksessa kerrotaan, miten suolisto, suolistomikrobit ja aivot ovat yhteydessä toisiinsa. Ruokavaliotasi muuttamalla saat aikaan merkittäviä muutoksia suolistosi bakteerikantaan jo kahdessa päivässä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme