Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

Kuivaniemen laboratorionäytteenotto tapahtuu jatkossa Iin terveysasemalla

Jaa
Iissä 29.3.2023 käyttöönotetun NordLabin laboratoriotietojärjestelmän muutoksista sekä henkilöresurssien keskittämisestä johtuen kuivaniemeläisten laboratorionäytteenotto hoidetaan jatkossa Iissä.
Kuva: NordLab
Kuva: NordLab

Laboratoriopalvelujen keskittämisellä taataan palvelun sujuvuus, koska henkilöstöä on koko ajan riittävästi paikalla. Kuivaniemen kotihoito ja palvelutalo ottavat edelleen näytteitä ja toimittavat ne Iin laboratorioon jatkokäsiteltäväksi.

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen Pohteen laboratoriopalvelut tuottaa NordLab.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tanja Piltonen, vastuualuepäällikkö, Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue, tanja.piltonen@pohde.fi


Anne Tahkola, palvelupäällikkö, NordLab, anne.tahkola@nordlab.fi


Sirkka Soramäki, palvelujohtaja, NordLab, sirkka.soramaki@nordlab.fi

Kuvat

Kuva: NordLab
Kuva: NordLab
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde
PL 10
90029 POHDE

https://www.pohde.fi

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde vastaa yli 415 000 asukkaan hyvinvoinnista, terveydestä ja turvallisuudesta 1.1.2023 alkaen. Työllistämme noin 18 500 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen osaajaa. Yhdessä tarjoamme Pohjois-Pohjanmaan ihmisille tukea elämään ja apua terveyteen tai hätään aiempaa paremmin. Toimimme vaikuttavasti ja uusin tavoin – samalla henkilöstöömme panostaen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

Pohteella Tyrnävän alueen asiakkaiden kuljetuspalvelun tuottaja vaihtuu1.6.2023 09:51:00 EEST | Tiedote

Pohjois-Pohjanmaan Pohteen alueella Tyrnävän alueen kuljetuspalvelun palvelutuottaja vaihtuu 4.6.2023. Matkat tilataan jatkossa suoraan Tyrnävän sopimusautoilta. Matkan tilaus on tehtävä kello 16.00 mennessä edeltävänä päivänä matkan saatavuuden varmistamiseksi. Tilatun matkan muutoksesta tai peruuntumisesta tulee ilmoittaa vähintään tuntia aikaisemmin ennen tilattua lähtöaikaa.

Korjattu tiedote: Pohteen tarkastuslautakunta antaa 36 suositusta hyvinvointialueen toiminnan kehittämiseksi30.5.2023 13:29:40 EEST | Tiedote

Pohteen tarkastuslautakunta on arvioinut hyvinvointialueen toiminnan käynnistymistä, hyvinvointialueen strategiaa, henkilöstön riittävyyttä sekä talouden tilannetta ja taloudellisia lähtökohtia toiminnan käynnistyessä. Toteutettujen arviointien pohjalta tarkastuslautakunta antaa 36 suositusta hyvinvointialueen toiminnan kehittämiseksi. Suositukset liittyvät hyvinvointialueen toimintaan, talouteen ja hallintoon sekä henkilöstöön ja asiakkaisiin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme