Lindt & Sprüngli (Nordic) AB

Kultaa joulunvietto Lindt Suklaamestereiden valitsemilla ylellisillä konvehdeilla uutuustuotteessa MASTER CHOCOLATIER COLLECTION

Jaa

Tänä jouluna Lindt tarjoaa valikoiman inspiroivia konvehtirasioita uudella tuotemerkillä MASTER CHOCOLATIER COLLECTION. Korkealuokkaisia klassisia konvehteja tarjottavaksi vieraille tai hienoksi lahjaksi.

Konvehdit ovat olleet mukana Lindt-tuotevalikoimassa yrityksen alkuajoista saakka. Ne ilmentävät käsityöperinnettä, laatutietoisuutta ja yksityiskohtaista viimeistelyä, jotka ovat ominaisia koko Lindt-tuoteportfoliolle. Lindt Suklaamestareiden täydellisyyden tavoittelua, viimeistä piirtoa myöden.

MASTER CHOCOLATIER COLLECTION sisältää valikoiman erilaisia makuja kuten hasselpähkinä-giandujaa, hienointa marsipaania, paahdettua hasselpähkinää nougatissa, ja pehmeää karamellia raikkaalla appelsiinilla. Konvehdit on päällystetty hienoimmalla maitosuklaalla ja tummalla suklaalla ja koristeltu kauniisti.

Tyylikkäitä kuparinvärisiä konvehtirasioita on kolmea eri kokoa, kattaen erilaiset käyttötilanteet. Suurin rasia on hieno joululahja, jonka kansi on koristeltu kullankimaltavin leijailevin lumihiutalein.

Suklaakonvehtien tarjoaminen on vahva perinne joulunvietossa ja konvehtirasia on oiva lahja. Ylelliset konvehdit tuovat luksusta juhlatunnelmaan ja luovat muistettavia hetkiä lähimmäisille, kertoo Veronica Edmonds, konvehtien ja sesonkien Brand Manager Lindt Nordicilla.

MASTER CHOCOLATIER COLLECTION konvehtirasioita on kolmea kokoa: 184 g, 320 g ja 470 g. Rasiat ovat myynnissä päivittäistavarakaupoissa kautta maan sekä Lindt-myymälöissä. Suurin rasia on joulunajan sesonkituote.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja varten otathan yhteyttä:

Lindt & Sprüngli (Nordic) AB
e-mail: info-fi@lindt.com

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Lindt & Sprüngli (Nordic) AB
Lindt & Sprüngli (Nordic) ABhttps://www.lindt-nordic.com

Lindt & Sprüngli is recognized as a leader in the market for premium chocolate, offering a large selection of products in more than 120 countries around the world.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.