Espoon kaupunki - Esbo stad

Kulttuurilautakunnan päätöksiä 13.4.2021

Jaa

Kulttuurilautakunta käsitteli ylimääräisessä kokouksessaan Viherlaakson kirjaston vuokraneuvottelujen tilannetta.

Viherlaakson kirjaston vuokraneuvottelut

Kulttuurilautakunta merkitsi tiedoksi Tilapalvelut-liikelaitoksen selvityksen Viherlaaksontien 5:ssa sijaitsevan Viherlaakson kirjaston uuden tilan vuokraneuvottelujen kariutumisen syistä sekä neuvottelujen jatkamisesta Kavallinmäki 15:ssa sijaitsevan tilan osalta. Tilapalveluiden toimitusjohtaja antoi kokouksessa asiasta selvityksen.

Kulttuurilautakunta on käsitellyt Viherlaakson kirjaston uudelleen sijoittumista kokouksissaan 17.11.2020, 8.12.2020 ja 9.2.2021. Aiemmassa käsittelyssä ensisijaiseksi vaihtoehdoksi valitun tilan vuokraneuvottelut eivät johtaneet vuokrasopimuksen syntymiseen.

Tilapalvelut-liikelaitos on käynnistänyt neuvottelut Kavallinmäki 15:ssa sijaitsevan tilan vuokraamiseksi. Vaikka neuvottelun kohteena oleva tila on melko pieni kirjastotilaksi, pyritään uusissa kirjastotiloissa tarjoamaan kirjaston peruspalvelut ja mahdollisuuksien mukaan vastaamaan asukkaiden tilaa ja toimintaa koskeviin toiveisiin.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Anitra Ahtola | kulttuurilautakunnan puheenjohtaja | 044 500 4022
Susanna Tommila | kulttuurijohtaja | 043 825 5074

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

De nya hållbarhetsberäkningarna för Esbo är fortfarande dystra och verkligheten är ännu dystrare – det finns inga förutsättningar för att godkänna lagarna om en vårdreform14.5.2021 12:35:48 EEST | Tiedote

”Vårdreformen framskrider i en coronadimma med skygglappar för ögonen”, säger Esbos stadsdirektör Jukka Mäkelä. ”Beredarna bryr sig inte om konsekvenserna för de växande städerna. Finansministeriets nya hållbarhetsberäkning är fortfarande oroväckande, även om den direkta nedskärningen i Esbo har minskat något. I verkligheten är situationen ännu dystrare: hållbarhetsberäkningen beaktar inte att ökningen av skattefinansieringen avtar och inte heller stadens kostnader för ändringen.”

Uudet painelaskelmat Espoolle edelleen synkkiä ja todellisuus vielä synkempi – sote-lakien hyväksymiselle ei ole edellytyksiä14.5.2021 12:34:34 EEST | Tiedote

”Sote-uudistuksen läpivientiä jatketaan koronasumussa ja laput silmillä”, sanoo Espoon kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä. ”Vaikutuksista kasvaviin kaupunkeihin ei piitata. Valtionvarainministeriön uusi painelaskelma näyttää edelleen pahalta, vaikka Espoon suora leikkaus onkin vähän pienentynyt. Todellisuudessa tilanne on vielä synkempi: painelaskelma ei huomioi verorahoituksen kasvun hidastumista eikä kaupungille koituvia muutoskustannuksia.”

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme