Espoon kaupunki - Esbo stad

Kulttuurilautakunnan päätöksiä 15.9.2020

Jaa

Syksyn ensimmäisessä kokouksessaan lautakunta päätti muun muassa vuoden 2021 talousarviota koskevasta esityksestä.

Vuoden 2021 Espoo-strategian linjaukset ja tavoitteet sekä talousarvioehdotus ja vuosien 2021–2023 taloussuunnitelma

Kulttuurilautakunta teki vuoden 2021 talousarviota ja vuosien 2021–2023 taloussuunnitelmaa koskevan esityksen kaupunginjohtajan talousarvioehdotuksen valmistelua varten. Toimialalle varataan mahdollisuus tehdä teknisiä tarkennuksia.

Kulttuurilautakunta päätti esittää, että talousarvioihin lisätään 120 000 euron kaupunginmuseolle kuuluva valtionosuusraha kulttuuriympäristötyön hoitamisesta sekä 120 000 euroa Ison Omenan ja Kalajärven palvelutorien kuluihin, jotta kuntalaisten peruspalvelu kirjaston osalta voidaan säilyttää.

Kulttuurilautakunnan vuoden 2020 talousarvion ja strategian osavuosikatsaus 2 tilanteessa 31.7.2020

Kulttuurilautakunta merkitsi tiedoksi kulttuurin tulosyksikön sekä omalta osaltaan sivistystoimen talousarvion ja strategian osavuosikatsaus 2:n.

Kulttuurilautakunta päätti esittää, että vuoden 2020 budjetista maksetaan 300 000 euroa korona-ajan erityistukena kulttuurilautakunnan vuosiavustusta saaville ammattimaisille taide- ja kulttuuriyhteisöille. Kulttuurilautakunta pyysi, että asia valmistellaan seuraavaan kokoukseen marraskuussa.

Lausunto Tilapalvelut-liikelaitoksen investointiesityksestä

Kulttuurilautakunta antoi osaltaan lausunnon Tilapalvelut-liikelaitoksen investointiesityksestä vuosille 2021–2030.

Kulttuuriavustuksia vuodelle 2020, erä 4

Kulttuurilautakunta päätti myöntää projekti- ja kehittämisavustuksia yhteensä 35 500 euroa sekä kolmen kuukauden taideapurahoja yhteensä 69 804 euroa.

Muut asiat

Muut asiat lautakunta päätti esityslistan mukaisesti.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Anitra Ahtola | kulttuurilautakunnan puheenjohtaja | 044 500 4022
Susanna Tommila | kulttuurijohtaja | 043 825 5074

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

April Jazzin syksyn klubisarja käynnistyy Näyttelykeskus WeeGeellä24.9.2020 16:53:16 EESTTiedote

April Jazzin ja Näyttelykeskus WeeGeen yhteistyössä tuottama konserttisarja tuo kotimaisen jazzin huiput museoympäristöön. Livemusiikki soi kuukauden ensimmäisinä perjantai-iltoina afterwork-hengessä, jolloin konsertteihin ja WeeGeen museoihin on vapaa pääsy. Syksyn aikana juhlitaan Elifantreen ja Riitta Paakki Quartetin levynjulkaisuja, ja nähdään muun muassa Iiro Rantalan ja Maja Mannilan uusi kotimainen kokoonpano.

Esbos ekonomiska förhandlingar avslutades24.9.2020 13:13:20 EESTTiedote

Förhandlingarna mellan ordförandena för fullmäktigegrupperna om programmet En ekonomiskt hållbar stad utmynnade i ett avtal som omfattar fullmäktigegrupperna med undantag av De gröna, Vänsterförbundet och Blå fullmäktigegruppen. Enligt avtalet eftersträvas balans i ekonomin under fem år genom att ökningen av driftsutgifterna och personalstyrkan bromsas upp, investeringskostnaderna minskas, inkomsterna ökas och fastigheter och lokaler som ägs av staden säljs.

Espoon talousneuvottelut päättyivät24.9.2020 13:10:39 EESTTiedote

Valtuustoryhmien puheenjohtajien neuvottelut Taloudellisesti kestävä Espoo -ohjelmasta päättyivät sopimukseen, jossa ovat mukana valtuustoryhmät lukuunottamatta Vihreitä, Vasemmistoliittoa ja Sinisiä. Sopimuksen mukaan talouden tasapainoa haetaan viiden vuoden aikana hidastamalla käyttömenojen ja henkilöstömäärän kasvua, pienentämällä investointikustannuksia, kasvattamalla tuloja sekä myymällä kaupungin omistamia kiinteistöjä ja toimitiloja.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme