Espoon kaupunki - Esbo stad

Kulttuurilautakunnan päätöksiä 19.11.2019

Jaa

Lautakunta päätti kokouksessaan muun muassa tapahtuma- ja kulttuuripalvelujen uusien tilojen käyttökorvauksista.

Kulttuurilautakunnan vuoden 2019 talousarvio ja strategian osavuosikatsaus 3 tilanteessa 30.9.2019

Kulttuurilautakunta merkitsi tiedoksi kulttuurin tulosyksikön sekä omalta osaltaan sivistystoimen talousarvion ja strategian osavuosikatsaus 3:n.

Tapahtuma- ja kulttuuripalvelujen uusien tilojen käyttökorvaukset 1.1.2020

Kulttuurilautakunta päätti tapahtuma- ja kulttuuripalvelut palvelualueen uusien tilojen ja kaluston käyttöperiaatteet ja korvausperusteet.

Vastaus valtuustoaloitteeseen Lue lisää! – draaman ja teatterin keinoilla lukutaidon rapistumista vastaan

Kulttuurilautakunta antoi vastauksen valtuustoaloitteeseen Lue lisää! – draaman ja teatterin keinoilla lukutaidon rapistumista vastaan.

Muut asiat

Muut asiat lautakunta päätti esityslistan mukaisesti.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

kulttuurilautakunnan puheenjohtaja Anitra Ahtola p. 044 500 4022
kulttuurijohtaja Susanna Tommila p. 043 825 5074

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Ison Omenan palvelutorin asiakasmäärä kohosi yli 1,5 miljoonaan23.1.2020 13:58:44 EETTiedote

Ison Omenan palvelutori saavutti vuonna 2019 jälleen uuden kävijäennätyksen. Palvelutorilla tilastoitiin yhteensä 1 546 133 asiakaskäyntiä. Kasvua edellisvuoteen oli noin kuusi prosenttia. Palvelutorin asiakaskäyntimäärä on kasvanut koko ajan siitä lähtien, kun se avattiin elokuussa 2016. Arkipäivisin Palvelutorilla vierailee jopa 5 000–6 000, viikonloppuisin keskimäärin 2 000 asiakasta.

Espoo – an innovative promoter of sustainable tourism23.1.2020 11:03:34 EETPress release

Espoo is one of the most sustainable cities in Europe and a pioneer of sustainable development. Espoo has an ambitious objective to be carbon neutral by 2030. In addition, major corporations in Espoo, such as Neste, are some of the most responsible companies in the world. This is complemented by Visit Finland’s Sustainable Travel Finland programme (STF), aimed at destinations and travel operators in the region. Espoo is one of the pilot regions together with Helsinki and Vantaa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme