Espoon kaupunki - Esbo stad

Kulttuurilautakunnan päätöksiä 19.5.2020

Jaa

Kevään kolmannessa kokouksessaan lautakunta päätti muun muassa lisämäärärahasta espoolaisten kulttuuriyhteisöjen turvaamiseksi koronavirustilanteessa.

Kulttuurilautakunnan vuoden 2020 talousarvion ja strategian osavuosikatsaus 1 tilanteessa 30.4.2020

Kulttuurilautakunta merkitsi tiedoksi kulttuurin tulosyksikön sekä omalta osaltaan sivistystoimen talousarvion ja strategian osavuosikatsaus 1:n.

Lisämääräraha espoolaisten ammatillisten kulttuuriyhteisöjen toimintaedellytysten turvaamiseksi koronaviruksen aiheuttamassa poikkeustilanteessa

Kulttuurilautakunta hyväksyi selostusosassa esitetyn lisämäärärahan tarpeen 300 000 euroa ammatillisten kulttuuriyhteisöjen toiminnan turvaamiseksi poikkeustilanteessa ja päätti esittää kaupunginhallitukselle määrärahan myöntämistä vuoden 2020 talousarvioon. Kulttuurilautakunta päättää lisämäärärahan jaosta yksittäisten toimijoiden osalta syksyn kokouksessaan 2020.

Kulttuurin projekti- ja kehittämisavustukset vuodelle 2020, erä 2

Kulttuurilautakunta päätti myöntää projekti- ja kehittämisavustuksia yhteensä 46 000 euroa.

Kulttuurin taideapurahat (3 kk) vuodelle 2020, erä 2

Kulttuurilautakunta päätti myöntää kolmen kuukauden taideapurahoja yhteensä 5 817 euroa.

Muut asiat

Muut asiat lautakunta päätti esityslistan mukaisesti.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Anitra Ahtola | kulttuurilautakunnan puheenjohtaja | 044 500 4022
Susanna Tommila | kulttuurijohtaja | 043 825 5074

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Kaupunginhallituksen päätöksiä 25.5.202025.5.2020 18:47:43 EESTTiedote

Kaupunginhallitus päätti osavuosikatsauksen käsittelyn yhteydessä, että kaupunki laatii Taloudellisesti kestävä Espoo -tuottavuus- ja sopeutusohjelman. Tavoitteena on parantaa suunnitelmallisesti Espoon tuottavuutta ja talouden tasapainoa seuraavan valtuustokauden loppuun asti. Euromääräinen sopeutus päätetään elo-syyskuussa, kun koronan talousvaikutuksista on enemmän tietoa ja valtion päätökset rajoitusten kestosta sekä kuntien tulomenetysten ja menolisäysten kompensaatiosta ovat selvillä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme