Espoon kaupunki - Esbo stad

Kulttuurilautakunnan päätöksiä 22.11.2022

Jaa

Marraskuun kokouksessaan lautakunta käsitteli muun muassa Espoon kulttuuriympäristöohjelmaa.

Espoon kulttuuriympäristöohjelma

Kulttuurilautakunta merkitsi tiedoksi Espoon kulttuuriympäristöohjelman (ESKO).

Kulttuuriympäristöohjelma on työkalu Espoon kaupungissa kulttuuriympäristötyötä tekeville ja kulttuuriympäristöjä vaaliville ja niistä kiinnostuneilla kaupungin asukkaille. ESKO perustuu Espoo-tarinaan, KulttuuriEspoo 2030 -ohjelmaan ja Kestävä Espoo -tavoitteisiin. Se ohjaa, kuinka ympäristön ominaispiirteitä tunnistetaan, säilytetään ja hyödynnetään kaupunkilaisten hyvinvoinnin lisäämiseksi ja paikkaan liittyvän yhteenkuuluvuuden vahvistamiseksi. 

Kulttuurilautakunnan vuoden 2022 talousarvion ja strategian osavuosikatsaus 3, tilanteessa 31.10.2022

Kulttuurilautakunta merkitsi tiedoksi kulttuurin tulosyksikön talousarvion ja strategian osavuosikatsaus 3:n.

Taito Etelä-Suomi, käsityötaiteen yleisen oppimäärän opetussuunnitelman hyväksyminen

Kulttuurilautakunta päätti hyväksyä Taito Etelä-Suomen käsityö- ja muotoilukoulun taiteen perusopetuksen toimijaksi Espoossa, ja hyväksyy toimijan opetussuunnitelman taiteen perusopetuksen käsityön yleiseen oppimäärään 22.11.2022 alkaen.

Muut asiat

Muut asiat lautakunta päätti esityslistan mukaisesti.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Hanna Konttas | kulttuurilautakunnan puheenjohtaja | p. 050 533 5428
Susanna Tommila | kulttuurijohtaja | p. 043 825 5074

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Professor Rebecca Piekkari selected as Espoo Ambassador 20222.12.2022 15:18:25 EET | Press release

Espoo has a new congress ambassador after a two-year break since Professor Rebecca Piekkari from the Aalto University School of Business was selected as the Espoo Ambassador 2022. As Espoo Ambassador, Professor Piekkari will represent Espoo's scientific excellence when travelling around the world and encourage Espoo scientists to participate in academic organisations and congresses. Professor Piekkari is the 12th Espoo Ambassador.

Professori Rebecca Piekkari on valittu vuoden 2022 Espoo Ambassadoriksi2.12.2022 15:10:00 EET | Tiedote

Espoo on saanut uuden kongressilähettilään kahden vuoden tauon jälkeen, kun Professori Rebecca Piekkari Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulusta valittiin vuoden 2022 Espoo Ambassadoriksi. Espoo Ambassadorina Piekkari edustaa espoolaista tieteellistä osaamista maailmalla liikkuessaan ja kannustaa espoolaisia tieteentekijöitä osallistumaan akateemisten järjestöjen toimintaan sekä kongressien järjestämiseen. Professori Piekkari on järjestyksessään 12. Espoo Ambassador.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme