Espoon kaupunki - Esbo stad

Kulttuurilautakunnan päätöksiä 30.3.2021

Jaa

Kevään toisessa kokouksessaan lautakunta käsitteli muun muassa Viherlaakson kirjaston tilannetta sekä koronapandemian vaikutuksia kaupungin myöntämiin kulttuuriavustuksiin.

Viherlaakson kirjaston vuokraneuvottelut

Kulttuurilautakunta päätti palauttaa uudelleen valmisteltavaksi Viherlaakson kirjaston vuokraneuvottelut. Kulttuurilautakunta velvoittaa Tilapalvelut-liikelaitosta jatkamaan vuokraneuvotteluja Viherlaaksontie 5:ssa. Neuvotteluiden mahdollisesta kariutumisesta halutaan kulttuurilautakunnalle selvitys. Mikäli Viherlaaksontie 5:ssä ei pystytä jatkoneuvotteluiden jälkeenkään etenemään, päättää kulttuurilautakunta Viherlaakson kirjaston vuokraneuvotteluiden käynnistämisestä Kavallinmäki 15:ssä seuraavassa kokouksessaan. Mikäli aikataulu vaatii, on kulttuurilautakunnan mahdollista pitää tätä varten myös ylimääräinen kokous.

Koronapandemian aiheuttaman poikkeustilanteen vaikutukset Espoon kaupungin kulttuurilautakunnan myöntämiin avustuksiin vuonna 2021

Kulttuurilautakunta hyväksyi esitetyt toimintatavat koskien koronapandemian aiheuttaman poikkeustilanteen vaikutuksia Espoon kaupungin kulttuuriavustuksiin.

Kulttuurilautakunta päätti lisäksi edellyttää, että kulttuurin tulosyksikkö selvittää seuraavat asiat: 1) Yksittäisten taiteilijoiden tukeminen ammatinharjoittamisessa ja sen kehittämisessä pandemian aikana, kun esitykset, näyttelyt ja erilaiset projektit eivät toteudu. 2) Tällä hetkellä tyhjillään olevien tilojen hyödyntäminen yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. 3) Erilaiset keinot tukea taiteilijoita ja koko taidekenttää pandemian aikana.

Kulttuurin tulosyksikön toimintakertomus 2020

Kulttuurilautakunta hyväksyi kulttuurin tulosyksikön toimintakertomuksen vuodelta 2020.

Kulttuurin projektiavustukset vuodelle 2021, erä 1

Kulttuurilautakunta päätti myöntää projektiavustuksia esityksen mukaisesti yhteensä 48 500 euroa.

Kulttuurin taideapurahat vuodelle 2021, erä 1

Kulttuurilautakunta päätti myöntää lyhytkestoisia taideapurahoja esityksen mukaisesti yhteensä 9 800 euroa.

Muut asiat

Muut asiat lautakunta päätti esityslistan mukaisesti.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Anitra Ahtola | kulttuurilautakunnan puheenjohtaja | 044 500 4022
Susanna Tommila | kulttuurijohtaja | 043 825 5074

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Koronarokotusvuorossa tänä vuonna 60 vuotta täyttävät ja sitä vanhemmat espoolaiset sekä riskiryhmiin kuuluvat12.4.2021 17:23:40 EEST | Tiedote

Koronarokotuksen ajanvaraus on käynnissä tänä vuonna 60 vuotta täyttäville ja sitä vanhemmille espoolaisille sekä henkilöille, jotka kuuluvat THL:n määrittämään riskiryhmään 1 tai 2. Koronavirustaudille altistavat sairaudet on listattu myös Espoon sivuille. Lue mitkä sairaudet ja tilat oikeuttavat riskiryhmäläisten rokotuksiin. Espooseen saadaan tällä hetkellä kahta eri koronavirusrokotetta: Pfizer-BioNTech Comirnaty sekä AstraZeneca Vaxzevria. Rokotteet jaetaan HUSin, THL:n ja kuntien yhteisen suosituksen mukaan 29.3. alkaen seuraavasti: Pfizer-BioNTech Comirnaty-rokote Tänä vuonna 70 vuotta täyttävät ja sitä vanhemmat Tänä vuonna 60-64 vuotta täyttävät 18-64 –vuotiaat riskiryhmiin 1 ja 2 kuuluvat. 16-17-vuotiaat, jotka kuuluvat riskiryhmään 1 AstraZeneca Vaxzevria-rokote Tänä vuonna 65-69 vuotta täyttävät riskiryhmiin 1 ja 2 kuuluvat. Tänä vuonna 65-69 vuotta täyttävät THL:n linjauksen mukaisesti rokotettavan ei ole mahdollista valita, mitä rokotetta rokotuksessa käytetään. Kaikki kä

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme