Espoon kaupunki - Esbo stad

Kulttuurilautakunnan päätöksiä 31.3.2020

Jaa

Kulttuurilautakunnan kevään toisessa kokouksessa käsiteltiin muun muassa ajankohtaisen koronavirustilanteen vaikutusta Espoon kaupungin kulttuurilautakunnan myöntämiin avustuksiin.

Koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen vaikutukset Espoon kaupungin kulttuurilautakunnan myöntämiin avustuksiin

Kulttuurilautakunta hyväksyi selostusosassa esitetyt toimintatavat koskien koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen vaikutuksia Espoon kaupungin kulttuuriavustuksiin.

Kulttuurin tulosyksikön toimintakertomus 2019

Kulttuurilautakunta hyväksyi liitteen mukaisen kulttuurin tulosyksikön toimintakertomuksen vuodelta 2019 ja oikeutti kulttuurin tulosyksikön tekemään tarvittavat tekniset korjaukset.

Tarveselvitys KOY Kulttuurimajakan/Espoon kulttuuriloiston liiketilasta kulttuuri- ja tapahtumakäyttöön

Kulttuurilautakunta hyväksyi liitteen mukaisen tarveselvityksen ja kulttuurin tulosyksikön esityksen aloittaa neuvottelut Tilapalvelut- liikelaitoksen kanssa toimitilan vuokraamisesta kulttuuri- ja tapahtumakäyttöön Kiinteistöosakeyhtiö Kulttuurinloistosta 1.8.2021 alkaen, osoitteesta Ahertajankuja 3, Tapiola, huomioiden kuitenkin koronakriisin vaikutukset kuntatalouteen. Kulttuurilautakunta edellyttää, että vuokrasopimus tuodaan kulttuurilautakunnan kokoukseen päätettäväksi.

Kulttuurin projekti- ja kehittämisavustukset vuodelle 2020, erä 1

Kulttuurilautakunta päätti myöntää projekti- ja kehittämisavustuksia liitteen mukaisesti yhteensä 105 500 euroa. Projekti- ja kehittämisavustus on käytettävä avustushakemuksessa esitetyn suunnitelman ja talousarvion mukaisesti. Mikäli avustettava hanke ei voi toteutua hakemuksessa esitetyn aikataulun puitteissa, esimerkiksi koronavirustilanteeseen liittyvän poikkeustilan jatkuessa, hankkeen siirtämisestä myöhemmäksi voi neuvotella ottamalla yhteyttä kulttuurin tulosyksikköön. 

Kulttuurin taideapurahat (3 kk) vuodelle 2020, erä 1

Kulttuurilautakunta päätti myöntää kolmen kuukauden taideapurahoja liitteen mukaisesti yhteensä 17 451 euroa. Taideapuraha on käytettävä avustushakemuksessa esitetyn työsuunnitelman mukaisesti. 

Tapiola Sinfoniettan konserttien lippujen hinnoista päättäminen 2020

Kulttuurilautakunta hyväksyi Espoon kaupunginorkesteri Tapiola Sinfoniettan uudet lipputyypit ja -hinnat syksystä 2020 alkaen päätösehdotuksen mukaisesti.

Vastaus valtuustoaloitteeseen Merelliseen Espoonlahteen Taiteen talo – The House of Art Espoo

Kulttuurilautakunta antoi selostusosan mukaisen vastauksen valtuutetun Marika Niemi ja 29 muun valtuutetun valtuustoaloitteeseen Merelliseen Espoonlahteen Taiteen talo – The House of Art Espoo. Kulttuurilautakunta pitää hanketta alueellisesti tärkeänä ja toivoo että tekninen toimi kiirehtii sopivan tontin osoittamista hankkeelle.

Muut asiat

Muut asiat lautakunta päätti esityslistan mukaisesti.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

kulttuurilautakunnan puheenjohtaja Anitra Ahtola p. 044 500 4022
kulttuurijohtaja Susanna Tommila p. 043 825 5074

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Kaupunginhallituksen päätöksiä 25.5.202025.5.2020 18:47:43 EESTTiedote

Kaupunginhallitus päätti osavuosikatsauksen käsittelyn yhteydessä, että kaupunki laatii Taloudellisesti kestävä Espoo -tuottavuus- ja sopeutusohjelman. Tavoitteena on parantaa suunnitelmallisesti Espoon tuottavuutta ja talouden tasapainoa seuraavan valtuustokauden loppuun asti. Euromääräinen sopeutus päätetään elo-syyskuussa, kun koronan talousvaikutuksista on enemmän tietoa ja valtion päätökset rajoitusten kestosta sekä kuntien tulomenetysten ja menolisäysten kompensaatiosta ovat selvillä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme