Espoon kaupunki - Esbo stad

Kulttuurilautakunnan päätöksiä 9.6.2020

Jaa

Kevään viimeisessä kokouksessaan lautakunta päätti muun muassa vuoden kolmannen projekti- ja kehittämisavustuserän myöntämisestä.

Lautakunta kuuli EspooCult-tutkimuksen tuloksista

Kokouksen aluksi kuultiin Espoota kulttuurikaupunkina tutkineen EspooCult-tutkimuksen tuloksia ja suosituksia, joista kertoi johtaja Marjo Mäenpää Kulttuuripolitiikan tutkimuskeskus Cuporesta.

Selvitys tarkastuslautakunnan arviointikertomuksesta ja lausunnon antaminen

Kulttuurilautakunta merkitsi tiedoksi selostusosan mukaiset selvitykset tarkastuslautakunnan arviointikertomuksessa esitettyihin sivistystoimea koskeviin kannanottoihin ja päätti antaa ne lausuntonaan vuoden 2019 arviointikertomuksesta.

Kulttuurin projekti- ja kehittämisavustukset vuodelle 2020, erä 3

Kulttuurilautakunta päätti myöntää projekti- ja kehittämisavustuksia esityslistan liitteen mukaisesti yhteensä 20 200 euroa.

Kulttuurin taideapurahat (3 kk) vuodelle 2020, erä 3

Kulttuurilautakunta päätti myöntää kolmen kuukauden taideapurahoja esityslistan liitteen mukaisesti yhteensä 5 817 euroa.

Muut asiat

Muut asiat lautakunta päätti esityslistan mukaisesti.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Anitra Ahtola | kulttuurilautakunnan puheenjohtaja | 044 500 4022
Susanna Tommila | kulttuurijohtaja | 043 825 5074

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme