Messukeskus

Kulunut vuosi on ollut GoExpossa esillä oleville lajeille menestys – ensi kevään tapahtumassa harrastajille lisää intoa ja inspiraatiota

Jaa

GoExpo -tapahtumakokonaisuudesta tutut lajit, kuten urheilu, golf, ulkoilu, ratsastus ja valokuvaaminen ovat kasvattaneet harrastajamääriä kuluneen vuoden aikana. Ensi kevään tapahtumassa huomioidaan niin lajien uudet harrastajat kuin kokeneet konkaritkin. GoExpo järjestetään Helsingissä Messukeskuksessa 12.-14.3.2021.

Kun koronapandemia pisti alkuvuodesta monien suunnitelmat uusiksi, yhä useammat suuntasivat uusien harrastusten pariin. Turvallisia etäisyyksiä ja tekemisen meininkiä löydettiin muun muassa luonnosta, golfkentiltä ja ratsastuksen parista. Valo- ja videokuvaamisesta innostuivat monet. Lajiliitot ja alojen toimijat kertovatkin uusien harrastajien löytäneen lajien pariin runsain määrin. Esimerkiksi Helvetinjärven kansallispuiston kävijämäärät kasvoivat alkuvuodesta 158 prosenttia edellisvuoden samaan ajankohtaan verrattuna*.

Erityisesti myös golfin parissa on viihdytty kuluneen vuoden aikana.

”Olemme iloisia siitä, että ulkoilua ja golfia on pystytty harrastamaan poikkeusoloista huolimatta, ja että erityisesti nuoret ovat löytäneet golfin pariin. Pelaajat ja golfseurat ovat noudattaneet ohjeistuksia esimerkillisesti, mikä on mahdollistanut osaltaan lajin harrastamisen kevään ja kesän aikana. Liikkumisesta ja omasta hyvinvoinnista huolehtiminen on tärkeää erityisen tärkeää näinä aikoina, ja myös kansanterveydellisesti vastuullista. Toivomme, että golf koetaan myös jatkossa lajina, jota voi myös lajirajojen ulkopuolelta tulla pelaamaan. Ensi kevään messut ovat luonnollinen paikka tulla tutustumaan ja kokeilemaan. Myös kokeneemmat golfaajat saavat messuilta harrastuksen jatkamiseen kannustusta ja hyviä vinkkejä”, kertoo Golfliiton Head of Sales and Marketing Kimmo Rantamäki.

Ensi kevään GoExpoa suunnitellaan parhaillaan, ja tapahtumasta tulee löytymään inspiraatiota ja kiinnostavaa sisältöä niin uusille harrastajille kuin lajeihin perehtyneillekin.

”GoExpon lajeilla on tänä vuonna mennyt todella hyvin, ja on ollut hienoa, miten monet ovat löytäneet tiensä vaikkapa retkeilyn ja valokuvauksen pariin. Panostamme siihen, että uudet harrastajat saavat lajien parhaat opit ja pääsevät tutustumaan huippukohteisiin ja -varusteisiin. Samalla tapahtumassa on kuitenkin lajien kokeneille harrastajille tarjolla lajeihin syvälle meneviä puheenvuoroja ja viimeisimpiä trendejä. Luvassa on todella paljon kiinnostavaa sisältöä. Messukeskus tarjoaa hyvät puitteet monipuoliseen ja interaktiiviseen tapahtumakokonaisuuteen, jossa turvallisuus ja vastuullisuus huomioidaan ensiluokkaisesti”, GoExpon myyntiryhmäpäällikkö Tanja Pasila iloitsee.

*Metsähallitus 2020

GoExpo järjestetään seuraavan kerran 12.-14.3.2021 Messukeskuksessa Helsingissä. Tapahtumakokonaisuuteen kuuluvat Fillari, Sport, Outdoor ja Golf -messut sekä samaan aikaan järjestettävät Kuva & Ääni ja GoExpo Horse. 

Lisätietoja: 

Messukeskus, tiedottaja Eva Kiviranta, 040 775 6609, eva.kiviranta@messukeskus.com

www.goexpo.fi | www.goexpohorse.fi | www.kuvamessut.com  

www.facebook.com/goexpo.fi | www.facebook.com/goexpohorse | www.facebook.com/kuvamessut  

#goexpo #goexpohorse #kuvajaääni 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tiedottaja Eva Kiviranta, Messukeskus, 040 7756609, eva.kiviranta@messukeskus.com, www.goexpo.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. Messukeskuksen tapahtumissa vieraili vuonna 2019 1,1 miljoonaa vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | www.messukeskus.com | @messukeskus 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. | Messukeskus – A century in the centre of events | www.messukeskus.com | @messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme